CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 479 Типи DNS-записів домена: NS, A, AAAA, CNAME, TXT, ALIAS, SRV

У роботі з доменами іноді доводиться взаємодіяти з таким поняттям як DNS-записи. Розповідаємо, для чого вони потрібні та як їх створювати.

blog 472 Що таке LSI-текст і як його писати

Під час наповнення сайту текстами потрібно враховувати не тільки SEO-стратегії створення контенту, а і приховане семантичне індексування — LSI.

blog 469 Яким був 2022 для Cityhost: підсумки та досягнення
 3095

В очікуванні Нового року ми традиційно підбиваємо підсумки та розповідаємо нашим користувачам, що встигли здійснити за рік, який минає.

blog 465 Навіщо потрібен Cloudflare і як підключити до нього сайт

Cloudflare — платформа, яка захищає сайти за допомогою проксі-перенаправлень і фільтрації трафіка, кешує статичний контент і відбиває DDoS-атаки.

blog 474 Маркетплейси в Україні – як продавати товари, не маючи власного інтернет-магазину

Тільки плануєте створити свій інтернет-магазин, але вже хочеться запускати продажі? Тоді пора придивитися до популярних українських маркетплейсів

blog 471 Погані боти: чим вони шкодять сайту і як їх заблокувати
 4485

Погані боти не тільки створюють додаткове навантаження, але й можуть завдати серйозної шкоди сайту. Як виявити ботів на сайті та заблокувати їх?

blog 468 ТОП-10 порад із SEO та лінкбілдингу на 2023 рік

У грудні ми побували на SEO-конференції від Collaborator, дізналися багато цікавого. Яким буде просування сайтів у 2023 році: поради від лекторів

blog 464 Кращі IT-курси для дітей в онлайн-форматі
 9996

Більшість батьків намагаються обмежувати час дитини за комп’ютером. Можливо, краще підтримати її захоплення і віддати на курси програмування?

blog 473 Як самостійно створити семантичне ядро

Семантичне ядро — перший крок у створенні сайту. Грамотно зібрана семантика допоможе створити структуру сайту з високими шансами потрапити у ТОП.

blog 470 Як вибрати та встановити віджет для коментарів на сайті

Зробіть свій сайт більш інтерактивним за допомогою вбудованого віджета для коментарів: Facebook, Disqus, Commentо або можливостей WordPress.

blog 466 Основні метрики швидкості завантаження сайту: TTFB, FCP, LCP та інші

Під час аналізу швидкості сайту сервіси показують цілу низку параметрів завантаження. Розберемося, що вони означають та як їх покращити.

blog 463 Wayback Machine: що таке веб-архів і для чого він потрібен

Завдяки веб-архіву будь-який користувач мережі може побачити версії сайтів у різні роки їхнього існування. Як користуватися Wayback Machine?