CityHost.UA
Допомога і підтримка

Безпека

blog 535 Шахраї у Фейсбуці — як вберегти свою бізнес-сторінку від крадіжки

Втрата бізнес-сторінки у Facebook несе за собою серйозні репутаційні втрати та витік персональних даних. Як запобігти крадіжці бізнес-сторінки?

blog 503 Технічна підтримка Cityhost.ua — як це працює

Техпідтримка — це обличчя бізнесу, адже саме після комунікації з її фахівцями клієнти отримують враження про роботу сервісу.

blog 483 Моніторинг стану сервера, резервне копіювання та безпека даних — що потрібно знати клієнтам хостинг-провайдерів

Про що потрібно знати, якщо ви орендуєте сервер? Читайте поради від нашої техпідтримки щодо правильної експлуатації серверів.

blog 436 Фейки та дезінформація: вчимося розпізнавати неправдиві дані в мережі
 5523

Сьогодні говоримо не лише про базові правила інформаційної безпеки в мережі, а і про секрети доменів, які можуть багато розказати про сайти.

blog 522 Кібербезпека на робочу місці — правила інформаційної гігієни для керівництва та працівників компаній
 3784

Що таке кібербезпека, які є поширені типи кібератак та як захистити від них компанію – це все в новій статті від наших спеціалістів.

blog 497 Як захистити сайт на WordPress і не стати жертвою вразливостей відкритого коду
 2411

Безпека сайту Wordpress може опинитися під загрозою через вразливості у темах і плагінах. Як захистити WordPress від злому — читайте у статті.

blog 471 Погані боти: чим вони шкодять сайту і як їх заблокувати
 4273

Погані боти не тільки створюють додаткове навантаження, але й можуть завдати серйозної шкоди сайту. Як виявити ботів на сайті та заблокувати їх?

blog 431 Як захистити свій акаунт в Cityhost в часи інформаційної нестабільності
 4661

Зараз по всій Україні відбуваються потужні хакерські атаки на сервіси та сайти. Як захистити свій хостинг-акаунт від проникнення зловмисників?

blog 507 Як верифікувати користувача на сайті: дзвінки, SMS, електронна пошта
 6105

Якщо на вашому сайті є особисті кабінети для користувачів, важливо знайти надійний спосіб верифікації, щоб зберегти в безпеці їхні дані.

blog 491 Як запустити систему відеоспостереження на сервері

Виділений сервер можна використовувати для багатьох цілей, і серед них — організація відеоспостереження на підприємстві чи в магазині.

blog 448 ТОП-11 переваг реєстратора доменів та хостинг-провайдера Cityhost

У цій статті ми зібрали для вас всі наші переваги — від технічних тонкощів роботи з платформою до клієнтської підтримки та соціальної складової.

blog 403 Що таке DDoS-атака та як захистити свій сайт/сервер
 13682

DDoS-атаки: як боротися з армією зомбі та чому хакери нападають на сайти.