CityHost.UA
Допомога і підтримка

Технічні питання

blog 519 Як запустити поштовий сервер на VPS

Хочете безпечно керувати електронними листами компанії? Для цього потрібно лише запустити поштовий сервер на VPS, слідуючи нашій інструкції.

blog 506 Як приховати сайт на час розробки від індексації пошукових систем та від користувачів

Розробляєте сайт прямо на хостингу? Тоді вам потрібно знати, як приховати його від зайвих очей та ботів — і ось перелік працюючих методів.

blog 503 Технічна підтримка Cityhost.ua — як це працює

Техпідтримка — це обличчя бізнесу, адже саме після комунікації з її фахівцями клієнти отримують враження про роботу сервісу.

blog 492 VDS для ведення бухгалтерського обліку

VPS — ефективний інструмент для роботи з бухгалтерським обліком. Розповідаємо, як вибрати сервер для ведення бухгалтерії та на що звернути увагу.

blog 518 Що таке IVR-система та які основні задачі вона виконує

Які задачі вирішує голосове меню IVR та як його налаштувати, щоб не викликати роздратування у клієнтів — розповідаємо у статті.

blog 505 Реєструй правильні українські домени та підключай до сайту без втрати трафіку

Покрокова інструкція з реєстрації правильного дзеркального доменного імені та підключення його до сайту без втрати трафіку

blog 501 Хостинг-провайдер, інтернет-провайдер та мобільний провайдер — чим вони займаються і як їх не плутати

Провайдери бувають різні, і надають вони різні послуги. Інтернет, хостинг і мобільний зв’язок — три кита, які тримають інформаційний світ.

blog 491 Як запустити систему відеоспостереження на сервері

Виділений сервер можна використовувати для багатьох цілей, і серед них — організація відеоспостереження на підприємстві чи в магазині.

blog 515 Розвінчуємо міфи про послуги хостинг-провайдерів

Навколо хостингу та роботи серверів існують міфи, які збивають з пантелику користувачів та ускладнюють їхнє життя. Нумо розвінчувати їх!

blog 504 Хто такий системний адміністратор та як ним стати

Системний адміністратор — спеціаліст, без якого складно уявити IT. Розповідаємо про тонкощі професії, скільки заробляє сисадмін та як ним стати.

blog 498 Як вибрати VPS-сервер для сайту: оптимальні параметри та інструкція із розміщення веб-ресурсу

VPS сервер — оптимальний варіант для ресурсомістких сайтів. Які параметри вибрати та як завантажити файли на сервер — читайте у статті.

blog 489 Що таке життєвий цикл домена

У доменів є цикл, через який вони проходять у разі несплати за послугу. На фінальній стадії домен видаляється та знову виходить у вільний продаж.