CityHost.UA
Допомога і підтримка

Сервіси та служби

blog 570 ТОП-7 небанальних способів заробітку в інтернеті

Читайте про способи заробітку в інтернеті — реселлінг хостингових послуг, домейнінг, створення контенту за допомогою AI та інші ідеї.

blog 565 Що таке WHOIS, для чого його використовують та як перевірити домен

WHOIS — це сервіс, за допомогою якого можна дізнатися багато корисного про домен. Читайте у статті про те, як користуватися WHOIS.

blog 532 Як дізнатися відвідуваність чужого сайту

Читайте, як можна дізнатися відвідуваність чужого сайту та навіщо це робити. А також — огляд найкращих онлайн-сервісів для аналізу трафіку.

blog 524 Чому немає дзвінків з сайту та що потрібно перевірити в першу чергу

Не дзвонять клієнти? Можливо, вони не можуть знайти телефон на сайті або менеджери пропускають дзвінки. Давайте з’ясуємо основні причини.

blog 567 Припиняється підтримка Jamboard: чому Google ухвалив таке рішення та чим замінити цю платформу

Google припиняє підтримку Jamboard. Чому так сталося та які альтернативи варто розглянути — Fig Jam, Lucidspark, Miro, Google Slides та інші.

blog 556 Як використовувати Google Adsense для монетизації сайту

Як заробляти на Google Adsense: від реєстрації до розміщення реклами на сайті та виведенні коштів — детальний матеріал зі скриншотами.

blog 529 Швидше, краще, ефективніше: автоматизація продажів в eCommerce

Для ефективної роботи інтернет-магазину варто автоматизувати всі додаткові процеси — оплату, логістику, спілкування з клієнтами. Як це зробити?

blog 518 Що таке IVR-система та які основні задачі вона виконує

Які задачі вирішує голосове меню IVR та як його налаштувати, щоб не викликати роздратування у клієнтів — розповідаємо у статті.

blog 566 Як створити мобільний додаток без коду з мінімальними інвестиціями

Хочете зробити власний застосунок, але не вмієте програмувати? Ми розповімо, як створити мобільний додаток без коду за 30 доларів!

blog 542 Штучний інтелект — друг, коханець, психолог

Штучний інтелект може бути не лише робочим інструментом, але й партнером чи другом. Які переваги та небезпеки додатків-компаньйонів?

blog 527 Як робити UTM-мітки та для чого вони потрібні

Як дізнатися, яка з рекламних кампаній спрацювала краще, якщо вони запущені одночасно? За допомогою UTM-міток, про які поговоримо в цій статті.

blog 516 Українські біржі фрілансу — огляд сервісів, переваги та недоліки роботи на біржі

Українських бірж фрілансу небагато, але вони є — у цій статті ми розглянемо наші сервіси та розкажемо про особливості роботи з біржами.