CityHost.UA
Допомога і підтримка

Сервіси та служби

blog 532 Як дізнатися відвідуваність чужого сайту

Читайте, як можна дізнатися відвідуваність чужого сайту та навіщо це робити. А також — огляд найкращих онлайн-сервісів для аналізу трафіку.

blog 524 Чому немає дзвінків з сайту та що потрібно перевірити в першу чергу

Не дзвонять клієнти? Можливо, вони не можуть знайти телефон на сайті або менеджери пропускають дзвінки. Давайте з’ясуємо основні причини.

blog 511 Мультипосилання: що це таке і як їх створювати за допомогою сервісів

Як зібрати в одному місці посилання на всі свої соцмережі та сайт? Мультипосилання — міні-лендинг, який допоможе організувати всі лінки в один.

blog 495 Як додати компанію на Google Maps у 2023 році

Карти Google знову відкривають доступ до позначення об’єктів в Україні. Якщо ви досі не додали свій бізнес на карту — саме час це зробити.

blog 529 Швидше, краще, ефективніше: автоматизація продажів в eCommerce

Для ефективної роботи інтернет-магазину варто автоматизувати всі додаткові процеси — оплату, логістику, спілкування з клієнтами. Як це зробити?

blog 518 Що таке IVR-система та які основні задачі вона виконує

Які задачі вирішує голосове меню IVR та як його налаштувати, щоб не викликати роздратування у клієнтів — розповідаємо у статті.

blog 510 Неочевидні функції в Google Docs: інструкція з використання

Google Docs мають широкий інструментарій, але більшість юзерів не використовують навіть половину опцій. Розглянемо цікаві та неочевидні функції.

blog 493 ТОП-11 цікавих українських сайтів та блогів про IT-галузь

Якщо ви навчаєтеся чи працюєте у галузі IT — блоги та сайти, присвячені технологіям стануть найкращим джерелом професійної інформації.

blog 527 Як робити UTM-мітки та для чого вони потрібні

Як дізнатися, яка з рекламних кампаній спрацювала краще, якщо вони запущені одночасно? За допомогою UTM-міток, про які поговоримо в цій статті.

blog 516 Українські біржі фрілансу — огляд сервісів, переваги та недоліки роботи на біржі

Українських бірж фрілансу небагато, але вони є — у цій статті ми розглянемо наші сервіси та розкажемо про особливості роботи з біржами.

blog 496 ChatGPT-4 доступний у Bing — як безкоштовно використовувати штучний інтелект для бізнесу

Як використовувати ChatGPT-4 безкоштовно для бізнесу? За допомогою пошукової системи Bing, адже вона працює на базі цієї нейромережі.

blog 492 VDS для ведення бухгалтерського обліку

VPS — ефективний інструмент для роботи з бухгалтерським обліком. Розповідаємо, як вибрати сервер для ведення бухгалтерії та на що звернути увагу.