CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 538 Історії наших користувачів: як Олександр Гречаний з родиною створюють SEO-казки та вигадують сюжети за допомогою мозкових штурмів

Серед кількох сайтів сім’ї Гречаних несподівано найбільш успішним став проєкт з казками, який зробили на прохання маленької доньки.

blog 535 Шахраї у Фейсбуці — як вберегти свою бізнес-сторінку від крадіжки

Втрата бізнес-сторінки у Facebook несе за собою серйозні репутаційні втрати та витік персональних даних. Як запобігти крадіжці бізнес-сторінки?

blog 532 Як дізнатися відвідуваність чужого сайту

Читайте, як можна дізнатися відвідуваність чужого сайту та навіщо це робити. А також — огляд найкращих онлайн-сервісів для аналізу трафіку.

blog 529 Швидше, краще, ефективніше: автоматизація продажів в eCommerce

Для ефективної роботи інтернет-магазину варто автоматизувати всі додаткові процеси — оплату, логістику, спілкування з клієнтами. Як це зробити?

blog 537 Як залучити більше коментарів до свого блогу

Коментарі у блозі — це чудовий спосіб покращити SEO сайту та створити лояльне ком’юніті користувачів. Як це зробити? Читайте у статті.

blog 534 Історії наших користувачів: як благодійний фонд «99 PROBLEMS» допомагає людям із розсіяним склерозом

З нашої нової статті ви дізнаєтесь про фонд 99 PROBLEMS та його допомогу людям із розсіяним склерозом

blog 531 Як зробити хайлайтс в Інстаграм: покрокова інструкція

Обов'язкові правила та перевірені рекомендації зі створення «вічних сторіз», покрокова інструкція з додавання хайлайтс в Інстаграм.

blog 528 Авторські права в інтернеті: як захистити свій контент та як самому не стати порушником

Дізнайтеся важливу інформацію про авторське право, яка дозволить безпечно використовувати чужий контент та надійно захищати свої матеріали.

blog 536 Історії наших користувачів: як харків’янка Ніна Абрамова створює сайти та допомагає жінкам шукати своє покликання

Перша робота в копірайтингу, сайти на WordPress та створення проєкту підтримки жінок — розповідаємо історію харків’янки Ніни Абрамової.

blog 533 SEO на мінімалках — що власник сайту може зробити самостійно для просування сайту без залучення спеціалістів

SEO — довготривала та складна робота, яка потребує залучення спеціалістів. Але деякі покращення можливо провести на своєму сайті самостійно.

blog 530 Що може розказати теплова карта сайту та як її створити

Карта кліків — один із найцікавіших методів аналітики. Він допоможе побачити, як користувачі взаємодіють із сайтом та куди найчастіше клікають.

blog 527 Як робити UTM-мітки та для чого вони потрібні

Як дізнатися, яка з рекламних кампаній спрацювала краще, якщо вони запущені одночасно? За допомогою UTM-міток, про які поговоримо в цій статті.