CityHost.UA
Допомога і підтримка

Історії наших клієнтів

blog 538 Історії наших користувачів: як Олександр Гречаний з родиною створюють SEO-казки та вигадують сюжети за допомогою мозкових штурмів

Серед кількох сайтів сім’ї Гречаних несподівано найбільш успішним став проєкт з казками, який зробили на прохання маленької доньки.

blog 536 Історії наших користувачів: як харків’янка Ніна Абрамова створює сайти та допомагає жінкам шукати своє покликання

Перша робота в копірайтингу, сайти на WordPress та створення проєкту підтримки жінок — розповідаємо історію харків’янки Ніни Абрамової.

blog 534 Історії наших користувачів: як благодійний фонд «99 PROBLEMS» допомагає людям із розсіяним склерозом

З нашої нової статті ви дізнаєтесь про фонд 99 PROBLEMS та його допомогу людям із розсіяним склерозом

У рубриці "Історії наших клієнтів" ми розповідаємо про цікаві проєкти наших користувачів, для реалізації яких були задіяні наші послуги — домени, хостинги, сервери. З цих статей ви дізнаєтеся про цікаві підприємницькі, волонтерські та громадські ініціативи, любительські блоги та стартапи.

Кожен із наших клієнтів може стати героєм статті у блозі — для цього потрібно лише написати листа на пошту bogdana@cityhost.ua, у якому коротко розказати про свій проєкт. Після цього ми зв'яжемося з вами для написання статті.