CityHost.UA
Допомога і підтримка

Маркетинг

blog 537 Як залучити більше коментарів до свого блогу

Коментарі у блозі — це чудовий спосіб покращити SEO сайту та створити лояльне ком’юніті користувачів. Як це зробити? Читайте у статті.

blog 529 Швидше, краще, ефективніше: автоматизація продажів в eCommerce

Для ефективної роботи інтернет-магазину варто автоматизувати всі додаткові процеси — оплату, логістику, спілкування з клієнтами. Як це зробити?

blog 511 Мультипосилання: що це таке і як їх створювати за допомогою сервісів

Як зібрати в одному місці посилання на всі свої соцмережі та сайт? Мультипосилання — міні-лендинг, який допоможе організувати всі лінки в один.

blog 455 Дроп-домени: як купити домен з хорошою історією і для чого він потрібен
 5975

А ви знали, що на домені з історією легше просувати сайт? Перевіряємо та купуємо дроп-домен — покрокова інструкція та огляд корисних сервісів.

blog 532 Як дізнатися відвідуваність чужого сайту

Читайте, як можна дізнатися відвідуваність чужого сайту та навіщо це робити. А також — огляд найкращих онлайн-сервісів для аналізу трафіку.

blog 527 Як робити UTM-мітки та для чого вони потрібні

Як дізнатися, яка з рекламних кампаній спрацювала краще, якщо вони запущені одночасно? За допомогою UTM-міток, про які поговоримо в цій статті.

blog 494 Що таке tone of voice — яким тоном бренду говорити зі своєю аудиторією
 2671

Жартувати чи бути стриманим? У кожного бізнесу своя аудиторія, до якої важливо знайти підхід і вибрати вдалий тон для меседжів — tone of voice.

blog 452 Розміщуємо сайт в Інтернеті — які послуги купувати і скільки вони коштують
 5717

Ви плануєте розмістити свій перший сайт в інтернеті? Тримайте повний підрахунок вартості послуг, які для цього потрібні — хостинг, домен, SSL.

blog 531 Як зробити хайлайтс в Інстаграм: покрокова інструкція

Обов'язкові правила та перевірені рекомендації зі створення «вічних сторіз», покрокова інструкція з додавання хайлайтс в Інстаграм.

blog 521 Кібербулінг у коментарях — як опрацьовувати несправедливі негативні відгуки на Google Maps та у Facebook

Несправедлива одиниця на сайті відгуків — це боляче і неприємно, але з цим потрібно працювати. Розповідаємо, як реагувати на негативні відгуки.

blog 474 Маркетплейси в Україні – як продавати товари, не маючи власного інтернет-магазину

Тільки плануєте створити свій інтернет-магазин, але вже хочеться запускати продажі? Тоді пора придивитися до популярних українських маркетплейсів

blog 448 ТОП-11 переваг реєстратора доменів та хостинг-провайдера Cityhost

У цій статті ми зібрали для вас всі наші переваги — від технічних тонкощів роботи з платформою до клієнтської підтримки та соціальної складової.