CityHost.UA
Допомога і підтримка

Партнерські публікації

blog 529 Швидше, краще, ефективніше: автоматизація продажів в eCommerce

Для ефективної роботи інтернет-магазину варто автоматизувати всі додаткові процеси — оплату, логістику, спілкування з клієнтами. Як це зробити?

blog 486 Сучасний дизайн сайту, який точно запам’ятається: 6 найкращих трендів на 2023 рік

Створюйте сайти з урахуванням сучасних тенденцій у веб-дизайні, щоб користувачі частіше поверталися на його сторінки та рекомендували друзям.

blog 432 Як підвищити авторитет домена: перевірка та покращення показника DA

Що таке авторитет домену і як він впливає на SEO. Наші друзі з Collaborator.pro діляться дієвими порадами, як перевірити та підвищити DA.

blog 399 UA-DRP – як відстояти своє право на домен

Що робити, якщо кіберсквотери захопили домен з назвою вашого бренду? Альтернативою класичного суду може стати процедура UA-DRP.

blog 524 Чому немає дзвінків з сайту та що потрібно перевірити в першу чергу

Не дзвонять клієнти? Можливо, вони не можуть знайти телефон на сайті або менеджери пропускають дзвінки. Давайте з’ясуємо основні причини.

blog 445 Облік бізнесу у хмарі: варто чи ні

Сучасний бізнес неможливий без систем автоматизації, управління та обліку. Хмарні сервіси — простий та гнучкий спосіб використання таких систем.

blog 429 Клієнти з Upwork — шлях від 0 до 50K

Мрієте почати працювати на Upwork і швидко вийти на достойний рівень оплати? Ми підготували для вас статтю на основі вебінару від Collaborator.

blog 398 Як адаптувати сайт для людей з порушеннями зору

Люди з порушеннями зору активно користуються інтернетом. Як адаптувати дизайн та розмітку сайту, щоб зробити їхню роботу більш комфортною?

blog 518 Що таке IVR-система та які основні задачі вона виконує

Які задачі вирішує голосове меню IVR та як його налаштувати, щоб не викликати роздратування у клієнтів — розповідаємо у статті.

blog 441 Чек-лист: як відкрити інтернет-магазин на 1000 товарів

Бажаєте відкрити свій перший інтернет-магазин, але не маєте знань та капіталу — читайте, як це зробити за допомогою конструктора сайтів Weblium.

blog 401 Огляд популярних сервісів аналітики Instagram-акаунтів

Навіщо потрібні сервіси для роботи з блогерами та який вибрати? Розглядаємо особливості функціоналу trendHERO, GetBlogger та LiveDune.

Ми розміщуємо у блозі Cityhost.ua максимально цікаві та корисні статті, які допоможуть читачам знайти відповіді на їхні запитання. Найкращий спосіб написати якісний та достовірний матеріал — це співпраця зі спеціалістами, які мають великий досвід у ніші. Тому ми налагоджуємо обопільно ефективне інформаційне партнерство з командами українських IT-компаній та обмінюємося з ними своїми знаннями. 

Ми отримуємо матеріали від юристів, маркетологів, seo-спеціалістів та інших галузевих фахівців, які створюють матеріали, керуючись практичними знаннями, отриманими в процесі роботи. 

Натомість ми ділимося інформацією, яка стосується роботи наших послуг — хостингу, доменів, виділених та віртуальних серверів; розповідаємо тонкості створення, розміщення та просування сайтів у мережі.

Така взаємодія покращує якість контенту в блогах, адже дані отримуються з перших рук.

Читаючи статті з розділу «Партнерські публікації» знайте, що їх писали спеціалісти провідних українських онлайн-сервісів спеціально для вас, читачів нашого блогу.