CityHost.UA
Допомога і підтримка

IT новини

blog 523 Яким був 2023 для Cityhost.ua — підсумки року
 3602

Цей рік був непростим, але команда Cityhost.ua продовжувала працювати і розвивати компанію — читайте у статті про наші досягнення за 2023 рік.

blog 469 Яким був 2022 для Cityhost: підсумки та досягнення
 3022

В очікуванні Нового року ми традиційно підбиваємо підсумки та розповідаємо нашим користувачам, що встигли здійснити за рік, який минає.

blog 460 Віртуальний планетарій Stellarium 1.0 — цифрова версія Всесвіту

Віртуальний планетарій — унікальний проект, який розроблявся 20 років. Він допоможе користувачам вивчати зоряне небо, не виходячи з дому.

blog 449 Фактори, які впливають на вартість хостингу та реєстрації доменів
 4056

Українські провайдери підвищують ціни на послуги. З яких складових формується собівартість і як вона пов’язана з курсами валют — читайте у статті

blog 505 Реєструй правильні українські домени та підключай до сайту без втрати трафіку

Покрокова інструкція з реєстрації правильного дзеркального доменного імені та підключення його до сайту без втрати трафіку

blog 464 Кращі IT-курси для дітей в онлайн-форматі
 9723

Більшість батьків намагаються обмежувати час дитини за комп’ютером. Можливо, краще підтримати її захоплення і віддати на курси програмування?

blog 430 Безкоштовне онлайн-навчання для українців під час війни

Бажаючи допомогти українцям, які втратили роботу, багато навчальних онлайн-платформ зробили свої курси та вебінари безкоштовними.

blog 442 Як самоорганізуватися на дистанційній роботі
 4357

Ефективність на віддаленій роботі залежить від багатьох факторів. Ділимося секретами організації дня, робочого простору та своїх думок.

blog 496 ChatGPT-4 доступний у Bing — як безкоштовно використовувати штучний інтелект для бізнесу

Як використовувати ChatGPT-4 безкоштовно для бізнесу? За допомогою пошукової системи Bing, адже вона працює на базі цієї нейромережі.

blog 462 Як дата-центри працюють «без світла» та в умовах постійних обстрілів енергетичної системи України

Стабільна робота наших послуг залежить від електроживлення устаткування в дата-центрах. Ми дізналися, як ДЦ вирішують проблему вимкнення світла.

blog 459 ТОП-12 найвідоміших українських кібератак на російські сайти

Українська IT-армія майстерно псує нерви окупантам в інтернет-просторі. Ми зібрали для вас дайджест — найгучніші кібератаки на російські сайти.

blog 440 З’явився український аналог Pikabu — Картопелька. Які проблеми розважальних сайтів існують в Україні?

Вже можете не читати російський Pikabu, адже для українців створено новий аналог. Це початок витіснення росіян із ніші розважальних сайтів.