CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 453 Як вік сайту впливає на просування в Google

Скільки потрібно часу, щоб Google проіндексував сайт? Чи може молодий сайт одразу вийти в ТОП? Довго чекати? Відповідаємо на питання у статті.

blog 450 Історія розвитку цифрових носіїв інформації — від перфокарти до хмарних сховищ

Носії інформації пройшли довгий шлях розвитку від перфокарти до сучасних твердотільних накопичувачів та хмарних сховищ. Дізнайтеся їхню історію.

blog 448 ТОП-11 переваг реєстратора доменів та хостинг-провайдера Cityhost

У цій статті ми зібрали для вас всі наші переваги — від технічних тонкощів роботи з платформою до клієнтської підтримки та соціальної складової.

blog 446 Винаходи українців в IT-галузі

Українці долучилися до створення багатьох технологій, без яких IT-галузь була б немислима. І навіть засади роботи Інтернету розробив українець.

blog 452 Розміщуємо сайт в Інтернеті — які послуги купувати і скільки вони коштують
 6012

Ви плануєте розмістити свій перший сайт в інтернеті? Тримайте повний підрахунок вартості послуг, які для цього потрібні — хостинг, домен, SSL.

blog 38 Як знайти биті посилання і що таке биті посилання сайту

Що таке биті посилання і який їхній вплив на сайт? Докладніше про те, за допомогою яких сервісів шукати биті посилання і чому вони такі шкідливі.

blog 137 Як оптимізувати статтю сайту

Що ж таке оптимізація статті? Давайте розберемося.

blog 445 Облік бізнесу у хмарі: варто чи ні

Сучасний бізнес неможливий без систем автоматизації, управління та обліку. Хмарні сервіси — простий та гнучкий спосіб використання таких систем.

blog 451 Цікаві факти про національні домени країн світу

А ви знали, що домени .tv та .bar насправді належать країні Тувалу та місту Бар? Несподівані факти про національні зони — у цій статті.

blog 449 Фактори, які впливають на вартість хостингу та реєстрації доменів
 4164

Українські провайдери підвищують ціни на послуги. З яких складових формується собівартість і як вона пов’язана з курсами валют — читайте у статті

blog 447 Як правильно зареєструвати торговельну марку, щоб отримати домен UA
 4280

Читайте у статті, як отримати домен UA, як правильно реєструвати торговельний знак і чи можна забронювати домен UA, якщо ТМ у процесі оформлення.

blog 443 Як отримати домен безкоштовно
 13478

Як отримати домен безкоштовно? Ми розкажемо кілька цікавих способів реєстрації доменів та про підводне каміння, яке може чатувати на користувача.