CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 442 Як самоорганізуватися на дистанційній роботі
 4469

Ефективність на віддаленій роботі залежить від багатьох факторів. Ділимося секретами організації дня, робочого простору та своїх думок.

blog 439 Українською, будь ласка — вступає в дію закон, який зобов'язує перекласти сайти та програми державною мовою
 6221

З 16 липня всі сайти, програми та інтерфейс обладнання мають бути українською мовою. За недотримання закону порушникам загрожують штрафи.

blog 436 Фейки та дезінформація: вчимося розпізнавати неправдиві дані в мережі
 5744

Сьогодні говоримо не лише про базові правила інформаційної безпеки в мережі, а і про секрети доменів, які можуть багато розказати про сайти.

blog 433 Топ-6 кращих конструкторів сайтів у 2022 році

Вже давно не потрібно бути програмістом, щоб запустити власний сайт. Пропонуємо розглянути найпопулярніші конструктори сайтів у 2022 році.

blog 441 Чек-лист: як відкрити інтернет-магазин на 1000 товарів

Бажаєте відкрити свій перший інтернет-магазин, але не маєте знань та капіталу — читайте, як це зробити за допомогою конструктора сайтів Weblium.

blog 438 Як інтернет змінив світ: ТОП-10 звичних речей та явищ, яких могло не бути

Чи замислювалися ви, як сильно інтернет змінив наше життя і як багато речей навколо нас існують саме завдяки йому? Давайте згадаємо про них.

blog 435 Як прибрати російські сайти з пошуку Google

Набридли російські сайти, які переважають у пошуковій видачі? Розказуємо, як змінити алгоритми Google, щоб він став українським.

blog 432 Як підвищити авторитет домена: перевірка та покращення показника DA

Що таке авторитет домену і як він впливає на SEO. Наші друзі з Collaborator.pro діляться дієвими порадами, як перевірити та підвищити DA.

blog 440 З’явився український аналог Pikabu — Картопелька. Які проблеми розважальних сайтів існують в Україні?

Вже можете не читати російський Pikabu, адже для українців створено новий аналог. Це початок витіснення росіян із ніші розважальних сайтів.

blog 437 ТОП-11 художніх фільмів про цифрові технології та програмування

У цій добірці ми зібрали 11 дуже різних фільмів, присвячених цифровим технологіям і програмуванню — інтернету, хакінгу та штучному інтелекту.

blog 434 Як перейти на електронний документообіг в Україні

Електронний документообіг — це швидкий та надійний спосіб підписувати ділові документи. Ділимося з вами оглядом кращих сервісів ЕДО в Україні.

blog 431 Як захистити свій акаунт в Cityhost в часи інформаційної нестабільності
 4770

Зараз по всій Україні відбуваються потужні хакерські атаки на сервіси та сайти. Як захистити свій хостинг-акаунт від проникнення зловмисників?