CityHost.UA
Допомога і підтримка

Cайтобудування

blog 28 Які сайти створюють на WordPress

Перелік типів сайтів, для яких ідеально підходить движок Wordpress і які плагіни потрібно використовувати для кожного з типів.

blog 20 Як дізнатися власника домену

Способи дізнатися кому належить доменне ім'я сайту, інформацію про власника, а також терміни реєстрації домену

blog 13 Що таке HTTPS

Що таке https протокол, чи обов'язково переводити сайт зі звичайного http на https. У чому різниця між ціми протоколами.

blog 27 Як встановити CMS OpenCart

Як просто і швидко встановити CMS OpenCart з допомогою і FTP та автоустановщіка від CityHost

blog 12 Що таке CMS і які види CMS для сайтів бувають

Які бувають CMS, як вони працюють і як правильно підібрати систему управління для свого виду сайту.

blog 16 Що таке 504 помилка

Що означає код помилки 504 gateway timeout на сайті і чому вона з'являється. Способи самостійного усунення помилки.

В епоху інформаційних технологій сайтобудування доступне всім. Щоб створювати власні проекти, зовсім не обов'язково вчитися 5 років на програміста. І навіть відвідувати 2-місячні курси по сайтобудування. Сьогодні вся інформація є в мережі, у відкритому доступі. У тому числі і в блозі про сайтобудування хостинг-компанії CityHost.

Чи складно створювати сайти і вивчати тонкощі сайтобудування?

Це раніше створення сайту було чимось за гранню фантастики. Тепер же ця задача під силу будь-якому – потрібно лише захотіти. Причому на сьогодні існує 2 способи навчитися створювати сайти самостійно. І кожен може вибрати підходящий для себе варіант.

Перший спосіб – це вивчення мов веб-програмування і верстки. У мережі достатньо книг, курсів, онлайн-семінарів по цій темі. Причому у відкритому доступі, тобто вся інформація повністю безкоштовна. Деякі джерела – платні, але вартість цілком прийнятна.

Так, на навчання сайтобудування знадобиться багато часу і зусиль. Потрібно буде розібратися в теорії, потім застосовувати отримані знання на практиці, напрацьовувати досвід. Але в подальшому перед вами відкриється чудова перспектива займатися сайтобудуванням на професійному рівні. Іншими словами, заробляти на створенні сайтів для клієнтів.

Другий спосіб простіше. Він полягає в ознайомленні з основами створення сайту на конкретній CMS. Наприклад, на популярному нині Wordpress. В даному випадку достатньо розібратися в простих речах:

Тут теж достатньо інформації по темі – наприклад, в мережі легко знайти уроки по сайтобудуванню, присвячені роботі з конкретною CMS. Причому в будь-якому форматі: текстовому або у вигляді відеороликів.

Такий варіант більше підходить тим, хто хоче створити сайт для себе. За часом це набагато швидше, ніж потрібно на вивчення мов програмування. Та й зусиль знадобиться менше. Розібравшись в цьому, можна зробити блог або невеликий інтернет-магазин, а потім отримувати певний прибуток з реклами чи продажу товарів.

Головне – бажання!

Створити сайт самостійно дуже просто. Так, крім цього доведеться ще розбиратися в інших нюансах. Наприклад, як вибрати надійний хостинг сайтів, як робити бекапи, як захистити сайт від вірусів. Але всю цю інформацію ви можете знайти в нашому блозі CityHost, вивчаючи корисні статті по сайтобудуванню.