CityHost.UA
Допомога і підтримка

Ключові переваги CMS Joomla

 2665
26.11.2020
article

Завдяки роботі сайтів на CMS системах процес управління контентом значно спростився. Двигуни мають високий ступінь захисту від злому, зручну панель адміністратора і гнучку систему налаштувань. Можливості движка практично безмежні.

Однією з найпопулярніших і поширених платформ є CMS система Joomla. Це движок може використовуватися для створення сайтів будь-якої спрямованості. На цій CMS системі успішно працюють інтернет-магазини, особисті блоги, інформаційні сайти.

Основні переваги CMS системи Joomla

Переваги даного движка полягають у величезному функціоналі. Додаткові модулі можна використовувати для вирішення будь-яких складних завдань. Простий і зрозумілий інтерфейс дозволяє користувачам відразу почати роботу з движком. CMS система Joomla поширюється по безкоштовній ліцензії. Движок можна вільно використовувати в комерційних цілях. Функціонал дозволяє швидко створити ієрархію сторінок, розподілити контент за категоріями і розділах.

Якісна оптимізація дозволяє контенту отримувати хороші позиції в пошукових системах. Модулі для просування допомагають веб-майстру при публікації статті грамотно заповнити всі метадані.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

У розробку сайту на CMS системі Joomla входить підготовка домену та хостингу. Процес установки движка може виконується шляхом скачування файлів з офіційного сайту Joomla з наступним завантаженням по FTP або через панель управління хостингу. Процес установки движка не займає багато часу. Після інсталяції сайт стає доступним для перегляду в інтернеті і відображає базову сторінку движка. У настройку движка входить технічна частина, що відповідає за ЧПУ, файли robots, htaccess.

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

joomla

За дизайн відповідає шаблон сайту. Його можна вибрати в безкоштовному каталозі на офіційному сайті Joomla. Обраний шаблон повинен відповідати основним вимогам - мати версії для дестопа і мобільних пристроїв, кроссбраузерність, хороші колірні рішення, приємний шрифт.

Розширення сайту допомагають реалізувати на ньому різні додаткові функції. Завдяки модулям на сайті можна значно спростити роботу з меню, збільшити і автоматизувати процеси безпеки, поліпшити оптимізацію. Після завершення налаштувань движка розробник тестує сайт на різних пристроях, переглядає сторінки на всіх популярних браузерах. Після закінчення тестів сайт повністю готовий до наповнення контенту і активного просування.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для Joomla або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: