CityHost.UA
Допомога і підтримка

Про домену зону .СН

 2108
11.11.2020
article

В кінці вісімдесятих минулого століття для Швейцарії був розроблений спеціальний домен .СН, який вважається найбільш захищеним ім'ям в світі. Його перевага полягає в можливості охопити не тільки європейський ринок, але й Китай. Ще один його плюс мінімальність імені: припустимо створити назву від 3 до 63 символів, що дозволяє його легко запам'ятовувати. Чи не останніми фактором є приємна ціна, трохи більше 50 $ на рік і термін використання до 10 років.

Чому доменне ім'я варто купити у City Host

Мета нашої компанії - запропонувати покупцеві якісний продукт за прийнятними умовами. Відповімо на ключові питання.

Кому потрібен домен?

На сьогодняшній день жоден бізнес не може розвиватися поза рамками Інтернету. Найпопулярніший спосіб відшукування інформації - "погуглити в мережі". Чим зрозуміліше і соковитіше підібраний текстовий і відео ряд, тим більше він приверне покупців. Власний домен дозволяє розширити можливості просування бренду: створення торгового майданчика, розміщення портфоліо, блогу або новин. Одним словом ви створюєте живий контент, який стає потужним інструментом підвищення прибутковості справи.

Обирайте вільне ім'я

Назва сайту значно впливає на успішність його роботи. Найменування дозволяє окреслити сферу діяльності компанії і виділити цільову аудиторію. Правильний заголовок допоможе відсіяти "роззяв" і зосередити інформаційні зусилля на реальних споживачах.

Ми надаємо можливість реєстрації домену більш ніж в 300-тах зонах. Наш список вільних імен весь час оновлюється і не має обмежень. Створіть свою візитну картку кирилицею або латиницею, регіональну або всеукраїнську. Обмежень практично немає.

City Host- експерт в даній області

У вашому розпорядженні наш п'ятнадцятирічний досвід роботи. Нас вільно рекомендують клієнти, адже ми гарантуємо успіх і високу якість сервісу, що надається. Спектр послуг Компанії широкий: реєстрація домену, хостинг, цілодобова технічна підтримка, консультування.

Успішно стартуйте і розвивайтеся з нами

Пропонуємо отримати сертифікат SSL безкоштовно. Це дозволить зменшити витрати на захист даних. Імплементація його займе кілька хвилин. Він дозволяє забезпечити збереження інформації і буде перешкоджати кібер атакам. Поштова скринька відображає ім'я сайту, підвищуючи його популярність.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: