CityHost.UA
Допомога і підтримка

У чому платний хостинг краще безкоштовного?

 2765
23.10.2020
article

Першочерговим завданням при запуску веб-проекту стає вибір хостингу. Ця послуга, що передбачає розміщення інтернет-ресурсу на сервері, може здійснюватися на платній основі або безоплатно. Щоб вибрати найбільш підходящий варіант, варто в першу чергу вивчити особливості кожного з них.

Особливості безкоштовного хостингу

Послугами безкоштовного хостингу найчастіше користуються новачки або бажаючі протестувати роботу хостингу. Єдиним плюсом подібних хостингів вважається безкоштовне виконання цих робіт. Решта особливості безкоштовного хостингу не кращим чином позначаються на функціонуванні розміщених на ньому веб-проектів. До таких особливостей відносять такі:

  • Погана індексація сайту, а на певних сервісах - її відсутність. Доменні імена третього рівня, а безкоштовними бувають тільки вони, істотно погіршують індексацію.
  • При розміщенні сайту на безкоштовному хостингу завжди варто враховувати той факт, що в будь-який момент він може виявитися недоступним або видалений.
  • Сайт, розташований на безкоштовному хостингу, дуже складно розкрутити.
  • Сайти на безкоштовному хостингу мають низький авторитет.
  • Власник хостингу має право розміщувати на сайті рекламу, без згоди його власника. Так він компенсує відносну безкоштовність своїх послуг.
  • Відсутність технічної підтримки.

Через такої кількості неприємних особливостей безкоштовні хостинги використовують найчастіше для розміщення сайтів-візиток або сімейних веб-ресурсів. Для більш-менш серйозних проектів такої хостинг не підійде.

Читайте також: Що таке воронка продажів.

Особливості та переваги платного хостингу

Платні хостинги надають клієнтам практично необмежені можливості. Власники серйозних веб-проектів і навіть власники невеликих комерційних сайтів, які бажають отримувати прибуток, віддають перевагу платному хостингу. До їх основних особливостей відносяться:

  • Наявність зручної панелі керування. З її допомогою можна здійснювати адміністрування ресурсу, навіть не маючи глибоких знань в цій області.
  • Платні хостинги надають клієнтам все необхідне програмне забезпечення. Користувач сам вибирає пакет послуг, що включає все, що йому знадобиться.
  • Гарантія високої якості послуг. Хостинг провайдер укладає з клієнтом договір, який передбачає його відповідальність за якість послуг і збереження даних.
  • Будь платний хостинг має на увазі наявність техпідтримки. Професійні співробітники допоможуть у вирішенні всіх проблем, які можуть виникнути в роботі сайту.
  • Надання доменних імен другого рівня, які добре індексуються, користуються високим авторитетом і легко запам'ятовуються відвідувачами.
  • Свобода розміщення інформації, що не виходить за рамки закону.

Успіх розвитку інтернет-проекту прямо залежить від якості хостингу. Тільки платний хостинг може забезпечити виконання всіх умов для успішного просування сайту.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: