CityHost.UA
Допомога і підтримка

Особливості розробки сайту на CMS Joomla

 3060
26.11.2020
article

Більшість веб-майстрів воліють вибирати CMS систему для управління своїм проектом. Однією з найбільш популярних систем, що має велику групу прихильників, є Joomla. Вона надається за безкоштовною ліцензії, але може бути використана в комерційних цілях.

CMS система Joomla дозволяє отримати максимально безпечну платформу, на якій можна розвивати свій сайт, удосконалювати його. Для роботи над двигуном не потрібно вивчення основ програмування, всі функції зрозумілі простому користувачеві.

На CMS системі Jommla можна створити абсолютно будь-який сайт

На цьому движку можна відкрити інтернет-магазин, сервіс, портал, інформаційний сайт. Функціонал дозволяє розвивати можливості сайту практично до безкінечності. Для установки движка потрібно мати місце на хостингу і пройти реєстрацію нового доменного імені. Сама установка движка проходить досить швидко. Важливо грамотно налаштувати всі розділи в панелі адміністратора. В основні настройки сайту входять технічні параметри, оптимізація, безпека. Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Від вибору шаблону залежить зовнішнє оформлення сторінок сайту. Його розробку можна замовити за індивідуальним проектом або вибрати в офіційному каталозі Joomla. Більшість шаблонів не ідеальні з технічної точки зору. Після установки їх потрібно доопрацювати на відповідність вимогам пошукових систем. Установка плагінів дозволяє розширити функції сайту, спростити роботу з меню, автоматизувати різні процеси, налаштувати інтеграцію з іншими сервісами. Модулі дозволяють налаштувати прийом оплати на сайті, підключити роботу фахівців служби підтримки.

cms joomla

В основний пакет найбільш важливих плагінів входять ті, які відповідають за безпеку сайту. В налаштуваннях плагіну безпеки можна налаштувати резервне копіювання сайту за розкладом. Резервні копії дозволять легко відновити сайт після злому або виявлення на ньому вірусів.

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

Плагін захисту від спаму блокує поширення непотрібної інформації через системи коментування. Всі підозрілі коментарі блокуються системою автоматично. Деякі плагіни по боротьбі зі спамом можуть надаватися на платній основі. Після настройки сайту розробнику потрібно переконатися в його працездатності. Відкриття всіх сторінок потрібно перевірити на різних браузерах і пристроях. Якщо деякі плагіни стали конфліктувати з іншими розширеннями, потрібно провести їх заміну на аналогічні.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для Joomla або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: