CityHost.UA
Допомога і підтримка

Створення сайтів на платформі 1С-Бітрікс

 2462
04.12.2020
article

1С-Бітрікс вважається найбільш популярною з усіх CMS в нашій країні. З її допомогою можна порівняно швидко і просто створити сайт зі зручною навігацією і широкими можливостями для адміністрування.

Характеристика движка

Для створення сайтів комерційної спрямованості 1С-Бітрікс ідеально підходить за всіма параметрами. Ця система дозволяє здійснювати адміністрування в автоматичному режимі. Навіть менеджер, що не володіє спеціальними знаннями і навичками, може без особливих зусиль здійснювати публікацію нових матеріалів, додавання товарів в каталог, вивантаження прайсів, вести статистику. Система Бітрікс незамінна для ведення онлайн-бізнесу. З її допомогою створено безліч успішних інтернет-магазинів і комерційних порталів.

Після того, як пройшла установка системи, приступають безпосередньо до розробки структури майбутнього сайту. В першу чергу враховується ступінь його відповідності актуальним вимогам, що пред'являються сучасними пошуковими системами, і зручність сайту для користувачів.

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

Слід настройка технічних параметрів і оптимізація, після чого сайт наповнюється контентом, відповідним показниками корисності і унікальності. Використовуючи модулі, можна істотно розширити функціонал проекту. З їх допомогою на сайт впроваджуються різні опції, які роблять взаємодію з клієнтами найбільш ефективним. Модулі дають змогу налаштовувати прав для різних користувачів.

За допомогою розширень створюються різні вікна, автоматизуються процеси. Можна налаштувати резервне копіювання ресурсу відповідно до розкладу, яке встановлюється в настройках відповідного плагіна. Це дуже важлива умова для безперебійної роботи сайту, оскільки дозволяє мати в розпорядженні його актуальну версію, за допомогою якої сайт може бути відновлений або перенесений.

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

Робота з системою 1С-Бітрікс не вимагає отримання спеціальних знань і тривалого навчання. Адміністрування може здійснювати будь-яка людина, використовуючи в якості довідкового матеріалу базу, яка містить широкий спектр навчальних матеріалів. Популярність CMS 1С-Бітрікс постійно зростає, завдяки таким видатним переваг, як постійне оновлення, що супроводжується виправленням помилок, можливість інтеграції з 1С, доступна підтримка і наявність у вільному доступі великої бази навчальних матеріалів.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: