CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 490 Як дізнатися CMS сайту: огляд методів аналізу

Трапляється, що потрібно дізнатися CMS сайту, але немає можливості спитати у власника. Про методи визначення движка дізнавайтеся зі статті.

blog 487 Корисні додатки Play Market для роботи і саморозвитку

Ми зібрали перелік додатків, які допоможуть планувати задачі, вивчати мови, працювати прямо з мобільного телефону та розважатися з користю.

blog 481 Як створити свій сайт на шаблоні html та вивести його в інтернет — інструкція для початківців

Спробуйте створити власний сайт на HTML, використовуючи тільки готовий шаблон і блокнот. Це простіше, ніж здається на перший погляд.

blog 474 Маркетплейси в Україні – як продавати товари, не маючи власного інтернет-магазину

Тільки плануєте створити свій інтернет-магазин, але вже хочеться запускати продажі? Тоді пора придивитися до популярних українських маркетплейсів

blog 489 Що таке життєвий цикл домена

У доменів є цикл, через який вони проходять у разі несплати за послугу. На фінальній стадії домен видаляється та знову виходить у вільний продаж.

blog 486 Сучасний дизайн сайту, який точно запам’ятається: 6 найкращих трендів на 2023 рік

Створюйте сайти з урахуванням сучасних тенденцій у веб-дизайні, щоб користувачі частіше поверталися на його сторінки та рекомендували друзям.

blog 480 Що таке хостинг картинок і чим він відрізняється від фотостока

Хостинг зображень — це послуга, якою користуються мільйони людей по всьому світу. Для чого вона потрібна та як вибрати фотохостинг?

blog 473 Як самостійно створити семантичне ядро

Семантичне ядро — перший крок у створенні сайту. Грамотно зібрана семантика допоможе створити структуру сайту з високими шансами потрапити у ТОП.

blog 488 Чим VPN відрізняється від проксі-сервера

VPN та проксі-сервер мають схоже призначення, але багато в чому і відрізняються. В чому полягає ця різниця та який із сервісів потрібен вам?

blog 483 Моніторинг стану сервера, резервне копіювання та безпека даних — що потрібно знати клієнтам хостинг-провайдерів

Про що потрібно знати, якщо ви орендуєте сервер? Читайте поради від нашої техпідтримки щодо правильної експлуатації серверів.

blog 479 Типи DNS-записів домена: NS, A, AAAA, CNAME, TXT, ALIAS, SRV

У роботі з доменами іноді доводиться взаємодіяти з таким поняттям як DNS-записи. Розповідаємо, для чого вони потрібні та як їх створювати.

blog 472 Що таке LSI-текст і як його писати

Під час наповнення сайту текстами потрібно враховувати не тільки SEO-стратегії створення контенту, а і приховане семантичне індексування — LSI.