CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 514 ТОП-10 українських подкастів про IT для початківців та професіоналів діджитал-галузі

Підбірка цікавих подкастів про IT, які допоможуть вчитися, розвиватися і отримати нову професію. Слухайте та опановуйте нові знання.

blog 511 Мультипосилання: що це таке і як їх створювати за допомогою сервісів

Як зібрати в одному місці посилання на всі свої соцмережі та сайт? Мультипосилання — міні-лендинг, який допоможе організувати всі лінки в один.

blog 508 Що таке посилання nofollow і dofollow, і чому обидва види потрібні для SEO-просування сайту

Створюєте стратегію побудови посилань і вирішуєте, чи потрібні вам nofollow? Прочитайте статтю, щоб дізнатися про їхній вплив на ранжування сайту

blog 505 Реєструй правильні українські домени та підключай до сайту без втрати трафіку

Покрокова інструкція з реєстрації правильного дзеркального доменного імені та підключення його до сайту без втрати трафіку

blog 513 Як оформлювати заголовки в статтях для кращого SEO та читабельності — технічні та стилістичні поради

Заголовки та підзаголовки — важлива частина структури статті. Як їх складати, щоб покращити SEO-показники та зробити статтю цікавою для читача?

blog 510 Неочевидні функції в Google Docs: інструкція з використання

Google Docs мають широкий інструментарій, але більшість юзерів не використовують навіть половину опцій. Розглянемо цікаві та неочевидні функції.

blog 507 Як верифікувати користувача на сайті: дзвінки, SMS, електронна пошта
 6217

Якщо на вашому сайті є особисті кабінети для користувачів, важливо знайти надійний спосіб верифікації, щоб зберегти в безпеці їхні дані.

blog 504 Хто такий системний адміністратор та як ним стати

Системний адміністратор — спеціаліст, без якого складно уявити IT. Розповідаємо про тонкощі професії, скільки заробляє сисадмін та як ним стати.

blog 512 SEO-оптимізація зображень: як оптимізувати картинки на сайті

Ця стаття допоможе розібратися в SEO-оптимізації зображень для сайту, основних методах оптимізації та поширених помилках.

blog 509 Тріумф та загрози штучного інтелекту — як нейромережі впливають на наше життя і як вони законодавчо регулюються

З цієї статті ви дізнаєтеся про найбільші досягнення і помилки штучного інтелекту, а також про його правове регулювання у різних країнах.

blog 506 Як приховати сайт на час розробки від індексації пошукових систем та від користувачів

Розробляєте сайт прямо на хостингу? Тоді вам потрібно знати, як приховати його від зайвих очей та ботів — і ось перелік працюючих методів.

blog 503 Технічна підтримка Cityhost.ua — як це працює

Техпідтримка — це обличчя бізнесу, адже саме після комунікації з її фахівцями клієнти отримують враження про роботу сервісу.