CityHost.UA
Допомога і підтримка

Блог компанії CityHost

blog 506 Як приховати сайт на час розробки від індексації пошукових систем та від користувачів

Розробляєте сайт прямо на хостингу? Тоді вам потрібно знати, як приховати його від зайвих очей та ботів — і ось перелік працюючих методів.

blog 503 Технічна підтримка Cityhost.ua — як це працює

Техпідтримка — це обличчя бізнесу, адже саме після комунікації з її фахівцями клієнти отримують враження про роботу сервісу.

blog 500 Безкоштовні IT-курси для українських військових

Розглядаємо безкоштовні IT-курси для українських ветеранів, які діють у 2023 році: програмування, SEO, дизайн, англійська для військових.

blog 497 Як захистити сайт на WordPress і не стати жертвою вразливостей відкритого коду
 2580

Безпека сайту Wordpress може опинитися під загрозою через вразливості у темах і плагінах. Як захистити WordPress від злому — читайте у статті.

blog 505 Реєструй правильні українські домени та підключай до сайту без втрати трафіку

Покрокова інструкція з реєстрації правильного дзеркального доменного імені та підключення його до сайту без втрати трафіку

blog 502 Як створити свій сайт для бізнесу: самостійно, легко і відносно дешево

Ділимося способами, що дозволяють самостійно створити свій сайт для бізнесу, розмістити його в інтернеті і почати просувати.

blog 499 Як опанувати делегування і перестати все робити самому

Як не потонути у термінових справах, упорядкувати робочий час та побороти бажання все зробити самому. Відповідь — делегуйте.

blog 496 ChatGPT-4 доступний у Bing — як безкоштовно використовувати штучний інтелект для бізнесу

Як використовувати ChatGPT-4 безкоштовно для бізнесу? За допомогою пошукової системи Bing, адже вона працює на базі цієї нейромережі.

blog 504 Хто такий системний адміністратор та як ним стати

Системний адміністратор — спеціаліст, без якого складно уявити IT. Розповідаємо про тонкощі професії, скільки заробляє сисадмін та як ним стати.

blog 501 Хостинг-провайдер, інтернет-провайдер та мобільний провайдер — чим вони займаються і як їх не плутати

Провайдери бувають різні, і надають вони різні послуги. Інтернет, хостинг і мобільний зв’язок — три кита, які тримають інформаційний світ.

blog 498 Як вибрати VPS-сервер для сайту: оптимальні параметри та інструкція із розміщення веб-ресурсу

VPS сервер — оптимальний варіант для ресурсомістких сайтів. Які параметри вибрати та як завантажити файли на сервер — читайте у статті.

blog 495 Як додати компанію на Google Maps у 2023 році

Карти Google знову відкривають доступ до позначення об’єктів в Україні. Якщо ви досі не додали свій бізнес на карту — саме час це зробити.