CityHost.UA
Допомога і підтримка

Сервіси та служби

blog 492 VDS для ведення бухгалтерського обліку

VPS — ефективний інструмент для роботи з бухгалтерським обліком. Розповідаємо, як вибрати сервер для ведення бухгалтерії та на що звернути увагу.

blog 487 Корисні додатки Play Market для роботи і саморозвитку

Ми зібрали перелік додатків, які допоможуть планувати задачі, вивчати мови, працювати прямо з мобільного телефону та розважатися з користю.

blog 470 Як вибрати та встановити віджет для коментарів на сайті

Зробіть свій сайт більш інтерактивним за допомогою вбудованого віджета для коментарів: Facebook, Disqus, Commentо або можливостей WordPress.

blog 463 Wayback Machine: що таке веб-архів і для чого він потрібен

Завдяки веб-архіву будь-який користувач мережі може побачити версії сайтів у різні роки їхнього існування. Як користуватися Wayback Machine?

blog 491 Як запустити систему відеоспостереження на сервері

Виділений сервер можна використовувати для багатьох цілей, і серед них — організація відеоспостереження на підприємстві чи в магазині.

blog 480 Що таке хостинг картинок і чим він відрізняється від фотостока

Хостинг зображень — це послуга, якою користуються мільйони людей по всьому світу. Для чого вона потрібна та як вибрати фотохостинг?

blog 466 Основні метрики швидкості завантаження сайту: TTFB, FCP, LCP та інші

Під час аналізу швидкості сайту сервіси показують цілу низку параметрів завантаження. Розберемося, що вони означають та як їх покращити.

blog 461 Топ-10 українських YouTube-каналів про IT

Чи багато на YouTube україномовних каналів про IT-технології? Ми зробили для вас огляд ТОП-10 найцікавіших блогів, присвячених галузі.

blog 490 Як дізнатися CMS сайту: огляд методів аналізу

Трапляється, що потрібно дізнатися CMS сайту, але немає можливості спитати у власника. Про методи визначення движка дізнавайтеся зі статті.

blog 474 Маркетплейси в Україні – як продавати товари, не маючи власного інтернет-магазину

Тільки плануєте створити свій інтернет-магазин, але вже хочеться запускати продажі? Тоді пора придивитися до популярних українських маркетплейсів

blog 465 Навіщо потрібен Cloudflare і як підключити до нього сайт

Cloudflare — платформа, яка захищає сайти за допомогою проксі-перенаправлень і фільтрації трафіка, кешує статичний контент і відбиває DDoS-атаки.

blog 460 Віртуальний планетарій Stellarium 1.0 — цифрова версія Всесвіту

Віртуальний планетарій — унікальний проект, який розроблявся 20 років. Він допоможе користувачам вивчати зоряне небо, не виходячи з дому.