CityHost.UA
Допомога і підтримка

Сервіси та служби

blog 542 Штучний інтелект — друг, коханець, психолог

Штучний інтелект може бути не лише робочим інструментом, але й партнером чи другом. Які переваги та небезпеки додатків-компаньйонів?

blog 527 Як робити UTM-мітки та для чого вони потрібні

Як дізнатися, яка з рекламних кампаній спрацювала краще, якщо вони запущені одночасно? За допомогою UTM-міток, про які поговоримо в цій статті.

blog 516 Українські біржі фрілансу — огляд сервісів, переваги та недоліки роботи на біржі

Українських бірж фрілансу небагато, але вони є — у цій статті ми розглянемо наші сервіси та розкажемо про особливості роботи з біржами.

blog 496 ChatGPT-4 доступний у Bing — як безкоштовно використовувати штучний інтелект для бізнесу

Як використовувати ChatGPT-4 безкоштовно для бізнесу? За допомогою пошукової системи Bing, адже вона працює на базі цієї нейромережі.

blog 532 Як дізнатися відвідуваність чужого сайту

Читайте, як можна дізнатися відвідуваність чужого сайту та навіщо це робити. А також — огляд найкращих онлайн-сервісів для аналізу трафіку.

blog 524 Чому немає дзвінків з сайту та що потрібно перевірити в першу чергу

Не дзвонять клієнти? Можливо, вони не можуть знайти телефон на сайті або менеджери пропускають дзвінки. Давайте з’ясуємо основні причини.

blog 511 Мультипосилання: що це таке і як їх створювати за допомогою сервісів

Як зібрати в одному місці посилання на всі свої соцмережі та сайт? Мультипосилання — міні-лендинг, який допоможе організувати всі лінки в один.

blog 495 Як додати компанію на Google Maps у 2023 році

Карти Google знову відкривають доступ до позначення об’єктів в Україні. Якщо ви досі не додали свій бізнес на карту — саме час це зробити.

blog 529 Швидше, краще, ефективніше: автоматизація продажів в eCommerce

Для ефективної роботи інтернет-магазину варто автоматизувати всі додаткові процеси — оплату, логістику, спілкування з клієнтами. Як це зробити?

blog 518 Що таке IVR-система та які основні задачі вона виконує

Які задачі вирішує голосове меню IVR та як його налаштувати, щоб не викликати роздратування у клієнтів — розповідаємо у статті.

blog 510 Неочевидні функції в Google Docs: інструкція з використання

Google Docs мають широкий інструментарій, але більшість юзерів не використовують навіть половину опцій. Розглянемо цікаві та неочевидні функції.

blog 493 ТОП-11 цікавих українських сайтів та блогів про IT-галузь

Якщо ви навчаєтеся чи працюєте у галузі IT — блоги та сайти, присвячені технологіям стануть найкращим джерелом професійної інформації.