CityHost.UA
Допомога і підтримка

Cайтобудування

blog 540 Як самостійно створити сайт з онлайн-курсами за допомогою CMS

Детально про вибір CMS та LMS для освітньої платформи, а також покрокова інструкція зі створення сайту для продажу онлайн-курсів.

blog 530 Що може розказати теплова карта сайту та як її створити

Карта кліків — один із найцікавіших методів аналітики. Він допоможе побачити, як користувачі взаємодіють із сайтом та куди найчастіше клікають.

blog 505 Реєструй правильні українські домени та підключай до сайту без втрати трафіку

Покрокова інструкція з реєстрації правильного дзеркального доменного імені та підключення його до сайту без втрати трафіку

blog 486 Сучасний дизайн сайту, який точно запам’ятається: 6 найкращих трендів на 2023 рік

Створюйте сайти з урахуванням сучасних тенденцій у веб-дизайні, щоб користувачі частіше поверталися на його сторінки та рекомендували друзям.

blog 538 Історії наших користувачів: як Олександр Гречаний з родиною створюють SEO-казки та вигадують сюжети за допомогою мозкових штурмів

Серед кількох сайтів сім’ї Гречаних несподівано найбільш успішним став проєкт з казками, який зробили на прохання маленької доньки.

blog 528 Авторські права в інтернеті: як захистити свій контент та як самому не стати порушником

Дізнайтеся важливу інформацію про авторське право, яка дозволить безпечно використовувати чужий контент та надійно захищати свої матеріали.

blog 502 Як створити свій сайт для бізнесу: самостійно, легко і відносно дешево

Ділимося способами, що дозволяють самостійно створити свій сайт для бізнесу, розмістити його в інтернеті і почати просувати.

blog 481 Як створити свій сайт на шаблоні html та вивести його в інтернет — інструкція для початківців

Спробуйте створити власний сайт на HTML, використовуючи тільки готовий шаблон і блокнот. Це простіше, ніж здається на перший погляд.

blog 533 SEO на мінімалках — що власник сайту може зробити самостійно для просування сайту без залучення спеціалістів

SEO — довготривала та складна робота, яка потребує залучення спеціалістів. Але деякі покращення можливо провести на своєму сайті самостійно.

blog 506 Як приховати сайт на час розробки від індексації пошукових систем та від користувачів

Розробляєте сайт прямо на хостингу? Тоді вам потрібно знати, як приховати його від зайвих очей та ботів — і ось перелік працюючих методів.

blog 490 Як дізнатися CMS сайту: огляд методів аналізу

Трапляється, що потрібно дізнатися CMS сайту, але немає можливості спитати у власника. Про методи визначення движка дізнавайтеся зі статті.

blog 448 ТОП-11 переваг реєстратора доменів та хостинг-провайдера Cityhost

У цій статті ми зібрали для вас всі наші переваги — від технічних тонкощів роботи з платформою до клієнтської підтримки та соціальної складової.

В епоху інформаційних технологій сайтобудування доступне всім. Щоб створювати власні проекти, зовсім не обов'язково вчитися 5 років на програміста. І навіть відвідувати 2-місячні курси по сайтобудування. Сьогодні вся інформація є в мережі, у відкритому доступі. У тому числі і в блозі про сайтобудування хостинг-компанії CityHost.

Чи складно створювати сайти і вивчати тонкощі сайтобудування?

Це раніше створення сайту було чимось за гранню фантастики. Тепер же ця задача під силу будь-якому – потрібно лише захотіти. Причому на сьогодні існує 2 способи навчитися створювати сайти самостійно. І кожен може вибрати підходящий для себе варіант.

Перший спосіб – це вивчення мов веб-програмування і верстки. У мережі достатньо книг, курсів, онлайн-семінарів по цій темі. Причому у відкритому доступі, тобто вся інформація повністю безкоштовна. Деякі джерела – платні, але вартість цілком прийнятна.

Так, на навчання сайтобудування знадобиться багато часу і зусиль. Потрібно буде розібратися в теорії, потім застосовувати отримані знання на практиці, напрацьовувати досвід. Але в подальшому перед вами відкриється чудова перспектива займатися сайтобудуванням на професійному рівні. Іншими словами, заробляти на створенні сайтів для клієнтів.

Другий спосіб простіше. Він полягає в ознайомленні з основами створення сайту на конкретній CMS. Наприклад, на популярному нині Wordpress. В даному випадку достатньо розібратися в простих речах:

Тут теж достатньо інформації по темі – наприклад, в мережі легко знайти уроки по сайтобудуванню, присвячені роботі з конкретною CMS. Причому в будь-якому форматі: текстовому або у вигляді відеороликів.

Такий варіант більше підходить тим, хто хоче створити сайт для себе. За часом це набагато швидше, ніж потрібно на вивчення мов програмування. Та й зусиль знадобиться менше. Розібравшись в цьому, можна зробити блог або невеликий інтернет-магазин, а потім отримувати певний прибуток з реклами чи продажу товарів.

Головне – бажання!

Створити сайт самостійно дуже просто. Так, крім цього доведеться ще розбиратися в інших нюансах. Наприклад, як вибрати надійний хостинг сайтів, як робити бекапи, як захистити сайт від вірусів. Але всю цю інформацію ви можете знайти в нашому блозі CityHost, вивчаючи корисні статті по сайтобудуванню.