CityHost.UA
Допомога і підтримка

Яндекс поліпшив помічника Алісу і додав нові функції

 2666
15.12.2020
article

Віртуальний помічник Аліса, створений компанією Яндекс, розширив свій функціонал. Від недавнього часу користувач може не тільки ставити додатку запитання і вирішувати прості задачі, але і доповнити ним аудіоконтент.

Інтегрувавши Алісу в свій гаджет, власник може управляти плейлистом або бібліотекою голосовими командами: почати прослуховування музики або книги з певного місця, регулювати гучність і перемотувати в будь-якому напрямку треки. Також сервіс дає можливість синхронізувати пристрої: почавши прослуховування безпосередньо в додатку, можна продовжити процес за допомогою розумної колонки на чому завгодно.

Вам буде цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Додатковою фішкою "Помічника" є можливість навчання Аліси новим навичкам (детальна інструкція знаходиться в Яндекс.Діалозі). Протестувати апгрейд можна вже на ресурсах on-line бібліотеки ЛітРес, який дає доступ до величезної кількості електронних книг.

Передбачені подарунки і для дитячої аудиторії. Компанія випустила фігурки, персонажі мультфільму "Холодне серце", за допомогою яких Аліса запускає квест, і дитина може насолоджуватися веселою пригодою разом з улюбленими героями. Нововведення обіцяє масу “плюшок” як для користувачів, так і для бізнесу. З одного боку для споживачів використання гаджета стає комфортніше, з іншого, бізнес розширює можливості звернення до потенційних і існуючих клієнтів.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або зареєструвати домен lviv.ua, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: