CityHost.UA
Допомога і підтримка

Яндекс став доступнішим для партнерів

 2268
03.08.2020
article

Важливе оголошення: Yandex скасував папірці. З повною відповідальністю заявляємо: всі непотрібні пересилання звичайною поштою в конвертах з марками і купою написаної ручкою інформацією скасовані. Тепер, щоб стати Клієнтом або Рекламодавцем можна просто завантажити дані в електронну форму, заощадивши купу часу на важливі моменти життя. При цьому рівень передачі інформації про вас буде таким же високим.

Читайте також: Як користуватися сервісом Адвего.

Нова процедура підключення передбачає три етапи:

  • Кнопкою "Приєднатися" заходимо в сервіс і приєднуємося до програми. На даний момент не обов'язково імплементувати в систему всі свої статутні документи: свідоцтва про реєстрацію, кількість співробітників та суму сплачених податків. Це можна зробити пізніше за запитом клієнта.
  • Після заповнення заявки на участь в тендері (не забувайте читати уважно умови), ви отримуєте доступ на сайт.
  • Тут ви створюєте свою платформу для роботи. Потім буде перевірка, яка триватиме сім днів. Це необхідно як Клієнтам, так і для вашої загальної безпеки.

Це абсолютно нова платформа, тому можуть виникнути питання. Ми створили спеціальну гарячу лінію. Ви можете поставити свої питання як по електронній пошті, так і по телефону. Ми будемо раді допомогти вам у просуванні ваших бізнес-проектів. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: