CityHost.UA
Допомога і підтримка

Відеокурс від myTarget

 2016
20.07.2020
article

Одна з найвідоміших на ринку просування таргетированної реклами компанія myTarget запустила серію безкоштовних вебінарів по таргетінг управлінню аудиторією. На Англійському target- це цільове завдання. На відміну від реклами в соціальних мережах, даний спосіб залучення клієнтів є цілеспрямованим. Правила, з якими треба бути ознайомитись.

Курс включає 50 відео і 24 текстових урока на тему цільового використання реклами. Він важливий для тих, хто хоче познайомитися з азами таргетування або готовий вчитися далі: як налаштувати рекламну кампанію, вирішувати різні завдання з інтернет маркетингу і працювати з просунутими технологіями.

Читайте також: Ok Google став зрозуміліше і ближче до людей.

Навчальний матеріал розділений на три блоки:

  • "Початковий": для тих, хто тільки на старті. В цьому розділі ви знайдете відповідь на питання "як побудувати свою стратегію" і "що таке кабінет my Target".
  • "Базовий": для тих, хто вже розумієте різницю між контекстною рекламою і просуванням у соцмережах. Ця частина допоможе навчитися створювати свої рекламні кампанії.
  • "Просунутий": для експертів, які використовують у своїй роботі такі складні інструменти, як націлювання за контекстом і динамічний ремаркетинг.

У кожному блоці є кілька коротких навчальних відео. Курс буде корисний для тих, хто готується до отримання сертифіката myTarget. При необхідності працювати з мобільними пристроями, є можливість скористатися додатком на Look-alike, щоб зорієнтувати рекламу на базі мобільних трекерів.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і зареєструвати домен in.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: