CityHost.UA
Допомога і підтримка

Орієнтування по слухачах музики з'явилось у Вконтакте

 2110
11.06.2020
article

Хороші новини для користувачів соцмережі Вконтакте - з'явився таргетинг по слухачах музики. Це нововведення дозволить організаторам концертів відшукати і залучити потенційних слухачів. Музиканти, які тільки починають свою діяльність, можуть представити свою творчість шанувальникам жанру. Бізнесмени також можуть скористатися ці рекламним механізмом.

Налаштування націлювання

Розділ з настройками таргетингу знаходиться в рекламному кабінеті. Потрібно зайти в нього і прописати в рядку «Слухачі музикантів» певну назву. На сьогоднішній день тут налічується більше 50-ти тисяч виконавців. Передбачена також підтримка формул. Оголошення може бути показано тим користувачам, які зацікавлені в декількох виконавців. Частина слухачів може бути виключена з добірки.

Читайте також: У Twitter тепер можна планувати свої публікації.

Керівник внутрішнього маркетингу ВКонтакте, Світлана Чернікова прокоментувала:

«Платформа ВКонтакте приваблює користувачів тим, що тут вони можуть задовольняти більшу частину своїх потреб: вести переписку з друзями, шукати улюблені треки і прослуховувати їх, здійснювати покупки, читати новини, вступати в співтовариства по інтересах. Це також має вигоду і для рекламодавців. Тут можна зробити унікальну пропозицію прихильнику, як спортивного клубу, так і домогосподарці. Ми запускаємо оновлений таргетинг, який дозволить показати оголошення слухачам артиста або групи, Це служить відмінним інструментом для різних механік просування. »

Читайте також: Джон Мюллер висловився про створення карти сайту.

Думка експертів

Експерти впевнені, що оновлений таргетинг дозволить працівникам агенств заощадити тимчасові витрати на збір фанатської бази в ручному режимі. Новий механізм стане хорошим помічником початківцям музикантам у просуванні в ВК і пошуку своєї аудиторії. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і домен ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: