CityHost.UA
Допомога і підтримка

SoMo bot – бот для збору і аналізу інформації з медіа

 15881
11.03.2021
article

Навіть найбільші бренди з довголітньою історією не застраховані від інформаційних атак та репутаційних криз. Ми живемо в ті часи, коли швидкість передачі інформації скоротилася лише до кількох секунд - саме стільки часу вистачить для того, аби опублікувати новину в Інтернеті. Інформаційні потоки настільки стрімкі, що людина фізично не завжди може бути в курсі всього. Та коли ти людина публічна, а від новини про тебе залежить твоє кар’єрне майбутнє чи репутація твого бренду  або ж ти просто мусиш тримати руку на пульсі новин ринку чи конкуренції, тобі слід моніторувати медіа “озброєним оком”.

То що ж це за зброя? В Україні подібне “озброєння” створили наші партнери -  молодий стартап SoMo.  Вони започаткували сервіс, який допомагає контролювати репутацію, відстежувати конкурентів та уникати виникнення інформаційних атак, під назвою SoMo bot. 

В SoMo аналізують і збирають інформацію з усіх типів медіа в Україні, як і з радіо, телебачення, преси, соціальних мереж, так і з форумів та блогів. Клієнти отримують інформацію по заданому ключовому слову майже одразу після публікації її в ЗМІ, з максимальною затримкою в кілька хвилин. 

Безперечною особливістю SoMo bot є те, що клієнт отримує сповіщення і посилання одразу на улюблений месенджер. Зараз бот доступний для таких месенджерів, як Телеграм і Facebook Messenger. Також унікальністю сервісу є можливість сортування інформації за емоційним забарвленням: позитивна, негативна або ж нейтральна. Та за цим не стоять тисячі аналітиків. Весь процес медіа - моніторингу повністю автоматизований. Унікальна система SoMo - це  надрозумна нейронна мережа, яка здатна працювати 24/7. Бот розроблений аналітиками, які лідирують на ринку послуг моніторингу вже понад чотири роки, та за технічної підтримки експертів з провідних світових вишів. Серед клієнтів SoMo можемо знайти PR-ників, власників компаній, депутатів, журналістів, топ - менеджерів та маркетологів.

Для користувачів Cityhost.ua діє спеціальна пропозиція - безплатний доступ до преміум - версії SoMo bot на місяць.

Щоб скористатися пропозицією введіть промокод “actcityhost”. Або перейдіть за посиланням: https://t.me/Socmonitorbot

Увага: активувати промокод можна до 31.03.2021.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: