CityHost.UA
Допомога і підтримка

Соціальна мережа Вконтакте проявила лояльність до блогерам

 2070
14.07.2020
article

Згадаймо, що таке соціальна мережа ВКонтакте. Це Практично те ж саме, що і Facebook, тільки для користувачів країн колишнього СНД.

Без перебільшення скажемо, що ВКонтакте- це соціальна мережа високого рівня, створена і підтримувана пітерськими айтішниками. Тут ви можете розміщувати свої історії, фото, коментувати пости друзів і не тікі..Але..до недавнього часу свої пости ви розміщували абсолютно безкоштовно. Сьогодні ця соціальна мережа подбала про авторів, які можуть заробляти на своїх блогах прямо тут.

Припустимо, ви круто пишите, кількість передплатників зашкалює, вас лайкать і читають, а ви витрачаєте масу енергії на свої пости. Та ваш профіт- моральне задоволення. Чи справедливо це? Провайдери Вконтатке вирішили, що так немає бути, і, мабуть, це правильно, адже будь-яка праця має бути оплачена.

Читайте також: Lasso не витримало конкуренції з TikTok.

Ви можете просувати особисті музичні проекти, наукові ідеї, екологічні проекти, смішні відеоролики, історії про сім'ю і тварин ... Публікуйте все що хочете, але отримуйте за це не просто лайки, а й гроші. Як це діє? Вперше за всю історію платформа ВКонтакте вводить VK donat. По суті це американська система оплати послуг. Сплатіть зі свого Google аккаунта своєму референту і отримуйте доступ до його облікового запису.

Хочете подивитися, послухати, прокоментувати певного автора? Підпишіться на його сторінку, скинувши йому невеликий Донат від суми менше $ 1 до $ 30 - не дуже велика ціна за творчість. Заробіток блогера залежить виключно від нього. Якщо контент буде цікавий, автор буде отримувати більше грошей. Для підписки на автора не потрібно мати спеціальну освіту. Ви просто вказуєте суму, номер банківської карти і щомісяця вказана вами сума списується з вашого рахунку на користь блогера. Насолоджуйтесь творчістю без обмежень. Нагадаємо, що про монетизацію контенту ВКонтакте оголосили ще в листопаді минулого року.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і зареєструвати домен com.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: