CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новинка від Яндекс: аудіо реклама в додатку Навігатор

 1869
17.11.2020
article

Тепер пошук потрібної вулиці або налаштування маршруту доповнено аудіо банерами тривалістю до 30 секунд. Оголошення активується за допомогою натискання кнопки, тому автомобілісти не будуть "атаковані" непотрібною інформацією. Реклама з'являється внизу екрану. Налаштування передбачають пріоритет основного оголошення - підказок напряму. Прослуховування можна переривати або відтворювати в будь-який момент.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Банер з'являється тільки коли машина стоїть. Передбачається, що дана рекламна інновація стане природним доповненням, яке дає корисну інформацію про товари і продукти. Мета розробників природним способом "вплести" рекламний контент в звичайну роботу навігатора.

Для дотримання всіх умов комфортного використання доповнення був розроблений ряд обов'язкових технічних вимог до оголошення.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: