CityHost.UA
Допомога і підтримка

Акційні тарифи і нові договори для Партнерів Яндекса

 1982
19.11.2020
article

Яндекс.Маркет зробив для Партнерів приємний сюрприз: усі клієнти Маркетплейс і попередньої версії Беру платять 1 рубль на місяць за користування платформою, якщо з жовтня не було зроблено жодного продажу на платформі. Акція діє до 31 грудня.

Змахлювати не вдасться

Власник успішного шопінгово майданчика може відкрити додатково магазин, але на нього не буде поширюватися акція. З метою захистити себе від подібних спроб нажитися на щедрості, Яндекс запустив складну систему перевірок власників. Для активних продавців є пропозиція: другий магазин можна реєструвати на той же логін. Це зручно тому, що обидва магазина будуть розміщені в одному особистому кабінеті.

Читайте також: Як встановити тему в WordPress.

Також оновлені правила поставок на склади, з метою прискорити виконання заявок і відсортовування невиконаних. Нове правило вимагає робити поставку товару строго в день, зазначений у заявці. Ця міра повинна дисциплінувати і клієнтів Маркета і постачальників. Не виконані протягом 14 днів заявки, будуть автоматично анульовані у кабінеті.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Це допоможе зробити ресурс легше і прозоріше. Термін подачі претензії продовжений до трьох місяців, але повернення товару можна здійснити в протягом не чотирнадцяти, а десяти днів.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: