CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новий дзен для віджетів

 1986
30.10.2020
article

Zen.Yandex вніс в свій алгоритм кілька коригувань, які спрощують роботу блогерів, що використовують віджети. Завдяки посиланню, в текст можна вставити товар, що описувався в тексті. Це спрощує життя споживачеві: тепер одним кліком візуалізується потрібний продукт. Інновація дозволяє порадити певний магазин, вказавши його URL в спеціалізованому розділі (магазини). Після публікації статті ця торгова площадка буде першою в листі пошуку. Всі зміни треба робити через Яндекс.Маркет.

Тепер знято обмеження на недоречні відео-матеріали, проте програма буде приховувати їх в самому контенті. Розробники радять ставити віджети на початку відеоматеріалу. Для встановлення часу потрібно виділити картку товару і поставити її на необхідний етап. Результати будуть відображені в розділі "статистика".

Читайте також: Що таке воронка продажів.

Опція доступна всім монетизованим каналам. З огляду на популярність віджетів серед користувачів, нововведення дозволить блогерам заробляти ще більше на своєму контенті.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: