CityHost.UA
Допомога і підтримка

Технічні питання

blog 503 Технічна підтримка Cityhost.ua — як це працює

Техпідтримка — це обличчя бізнесу, адже саме після комунікації з її фахівцями клієнти отримують враження про роботу сервісу.

blog 492 VDS для ведення бухгалтерського обліку

VPS — ефективний інструмент для роботи з бухгалтерським обліком. Розповідаємо, як вибрати сервер для ведення бухгалтерії та на що звернути увагу.

blog 488 Чим VPN відрізняється від проксі-сервера

VPN та проксі-сервер мають схоже призначення, але багато в чому і відрізняються. В чому полягає ця різниця та який із сервісів потрібен вам?

blog 466 Основні метрики швидкості завантаження сайту: TTFB, FCP, LCP та інші

Під час аналізу швидкості сайту сервіси показують цілу низку параметрів завантаження. Розберемося, що вони означають та як їх покращити.

blog 501 Хостинг-провайдер, інтернет-провайдер та мобільний провайдер — чим вони займаються і як їх не плутати

Провайдери бувають різні, і надають вони різні послуги. Інтернет, хостинг і мобільний зв’язок — три кита, які тримають інформаційний світ.

blog 491 Як запустити систему відеоспостереження на сервері

Виділений сервер можна використовувати для багатьох цілей, і серед них — організація відеоспостереження на підприємстві чи в магазині.

blog 483 Моніторинг стану сервера, резервне копіювання та безпека даних — що потрібно знати клієнтам хостинг-провайдерів

Про що потрібно знати, якщо ви орендуєте сервер? Читайте поради від нашої техпідтримки щодо правильної експлуатації серверів.

blog 462 Як дата-центри працюють «без світла» та в умовах постійних обстрілів енергетичної системи України

Стабільна робота наших послуг залежить від електроживлення устаткування в дата-центрах. Ми дізналися, як ДЦ вирішують проблему вимкнення світла.

blog 498 Як вибрати VPS-сервер для сайту: оптимальні параметри та інструкція із розміщення веб-ресурсу

VPS сервер — оптимальний варіант для ресурсомістких сайтів. Які параметри вибрати та як завантажити файли на сервер — читайте у статті.

blog 489 Що таке життєвий цикл домена

У доменів є цикл, через який вони проходять у разі несплати за послугу. На фінальній стадії домен видаляється та знову виходить у вільний продаж.

blog 479 Типи DNS-записів домена: NS, A, AAAA, CNAME, TXT, ALIAS, SRV

У роботі з доменами іноді доводиться взаємодіяти з таким поняттям як DNS-записи. Розповідаємо, для чого вони потрібні та як їх створювати.

blog 456 Накопичувачі на сервері — HDD або SSD, NVMe або SATA? Що означають ці терміни та який обрати під час оренди сервера

Вибираючи сервер в оренду, клієнт може розгубитися — що означає HDD, SSD та інші назви? Розказуємо про основні види накопичувачів інформації.