CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новинка від АКАР: реклама доповниться інтерактивним матеріалом

 1928
25.11.2020
article

У листопаді запустився новий проект, створений для допомоги як бізнесу, так і користувачам. В одну базу даних зібрані всі рекламодавці країни. За допомогою інтерактивних карт користувач зможе в лічені хвилини підібрати для себе список компаній за специфікою продукту і за локаціями.

У базі представлені максимально-повні дані про компанію: досвід роботи, досягнення, особливості бізнесу. Новий принцип структурування інформації дозволяє легко розібратися в системі пошуку. Зручні фільтри дадуть можливість звузити пошук до потрібного діапазону і поєднувати різні дані, наприклад: місцезнаходження, ціна і послуга.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Оновлення передбачає можливість шукати нові контакти для налагодження партнерських взаємовідносин. Дані в системі оновлюються в режимі on-line, тому актуальні завжди. Розробники порталу сподіваються на підтримку користувачів, тому очікують коментарів по роботі платформи і пропозицій щодо поліпшення механізму.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: