CityHost.UA
Допомога і підтримка

ООО - домен для бізнесу

 2157
19.11.2020
article

Доменне ім'я .ООО говорить саме за себе, воно цілеспрямовано створено для реєстрації бізнесу. Воно універсальне і підходить для будь-якої бізнес-мети.

Переваги домену ООО

Особливістю цього імені є відсутність прив'язок до локацій і країн. З таким доменом можна працювати в будь-якій точці Планети. Не має значення, яким видом діяльності ви зайняті. Ім'я підходить організаціям які мають відповідну реєстрацію. Останнім часом популярність цього сервісу росте, що позитивно відбивається на активності платформ.

Впізнаваність посилання дуже висока. Створюючи ім’я, на початку вкажіть юридичну назву компанії, і ви отримаєте унікальну адресу сайту, що запам'ятовується. Назва, яке асоціюється з вашої компанією-запорука високої відвідуваності.

Кілька практичних порад

Реєструючи домен, будьте лаконічні. Ім'я повинно не просто асоціюватися з вашою компанією, а й бути відповідної довжини. Припустима кількість символів від 3-х до 63. Краще вибирати золоту середину, щоб ім'я не було громіздким, добре запам'ятовувалося, але й відображало суть бізнесу.

Оформлення домену .ООО

Реєстрацію можна зробити на фізичну або юридичну особу, при цьому важливо дотримуватися правил:

  1. При зміні юридичної особи не забути поміняти домен. Процес перереєстрації документів повинен обов'язково включати зміну імені на нового власника.
  2. Проводячи оформлення на фіз. особу, партнера, потрібно враховувати, що людина може звільнитися. При розриві відносин володіння домену .ООО може стати додатковим важелем впливу, тому в статутних документах варто передбачити даний момент.
  3. Оформлення на третю особу (не працівник компанії або співробітник) передбачає високі ризики. В такому випадку краще підписувати договір про співпрацю, де будуть враховані всі можливі нюанси. При звільненні працівник зобов'язується підписати документ про передачу домену новому власнику.
  4. Реєстрація домену .ООО через спеціальну компанію - підрядника може бути доречним виходом з положення. Команда професіоналів зробить всю роботу без помилок і в певний термін. Проте потрібно перевірити найважливіше: кому буде належати домен .ООО.
  5. Вибір імені повинен бути ретельним і скрупульозним. Власник платформи може стати жертвою рейдерів, які реєструють свої торгові марки з назвою чужого успішного сайту і починають "відбирати" домен.

Отже, щоб дотриматися всіх правил і уникнути несподіваних сюрпризів, краще купити домен в компанії з ім'ям. Хостинг-провайдер CityHost компанія з підтвердженою багаторічним досвідом репутацією і командою професіоналів. Ми пропонуємо гнучку цінову політику. Купуючи домен у нас, ви гарантовано отримуєте технічну підтримку 24/7 і якісні послуги з хостингу.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: