CityHost.UA
Допомога і підтримка

2021 — підсумки року

 6593
30.12.2021
article

Спливають останні дні 2021 року… Спеціалісти Cityhost провели разом із вами цей час, допомагаючи клієнтам публікувати в мережі сайти та реалізовувати найсміливіші проекти. 

Ми вже готуємося зустрічати прийдешній 2022 і линемо мріями у майбутнє. Але спочатку потрібно ще раз озирнутися і підбити підсумки. Ми розкажемо вам, які плани встигли здійснити, а також познайомимо з деякими нашими фахівцями. 

2021 рік був надзвичайно плідним для команди Cityhost!

Що ми встигли у 2021 році? Давайте подивимося на цифри:

  • Нових користувачів: 4133 клієнти

  • Нових доменів: 4771 імен

  • Нових хостингів: 2693 акаунтів

  • Нових віртуальних серверів: 741 штуки

  • Нових фізичних серверів: 73 штуки

І це лише дрібка позитивних зрушень і різноманітних новинок, які з’явилися в нашому арсеналі!

 

 

Максим - засновник компанії та технічний директор

Технічні новинки від Cityhost

Ми здійснили багато технічних покращень, завдяки яким послугами стало користуватися ще зручніше.

Оновили та автоматизували роботу з SSL

У нас є широкий вибір можливостей, які дозволяють працювати з сертифікатами безпеки — купувати, замовляти безкоштовні, встановлювати придбані у сторонніх провайдерів. Цього року ми провели ряд оновлень у панелі керування SSL, і тепер більшість із цих процедур стала доступна в автоматичному режимі. Тепер замовити або встановити сертифікат можна самостійно всього в декілька кліків.

Запустили безкоштовний хостинг

Насправді це повний аналог платного хостингу з усіма перевагами, але за нього не потрібно платити. Придбавши будь-який домен або здійснивши трансфер домену від іншого провайдера, ви отримуєте безкоштовний хостинг за тарифом «Smart» і можете користуватися всіма його можливостями протягом року.

Впровадили безкоштовні снапшоти

Снапшоти — це технологія миттєвого збереження стану системи у певний момент часу. Вони робляться швидше та простіше, ніж бекапи, і займають небагато місця. Ми додали безкоштовні снапшоти в панель керування, завдяки чому ви зможете безстрашно експериментувати з установкою програмного забезпечення чи налаштуваннями сайту. Якщо щось піде не так — завжди можна повернути систему в попередній стан.

Вова - головний системний адміністратор

Модернізували обладнання

Ми провели модернізацію серверів, збільшивши потужність процесорів та об’єм оперативної пам’яті. Завдяки оновленню комплектуючих сервери працюють ще продуктивніше. Також ми встановили нові NVMe диски, вчетверо швидші за SSD.

Запустили Телеграм-бот 

Тепер ви можете швидко отримати допомогу у вирішенні питань від нашого Телеграм-бота, який підключається за посиланням. 

Що він вміє? 

  • Нагадувати клієнтам про вчасну оплату послуг;

  • Надсилати термінові сповіщення про стан системи;

  • Надавати інформацію про стан балансу;

  • Перевіряти доступність доменів;

  • Переключати клієнта на живого оператора. 

А якщо вам сподобається спілкування з техпідтримкою — ви можете залишити чайові для спеціалістів за допомогою чат-бота.

Запустили сервери у Фінляндії

Раніше наші сервери розміщувалися в Україні та Німеччині. У 2021 році наше устаткування з’явилося і у Фінляндії! Ці сервери швидкі та потужні, адже на них встановлені NVMe-диски нового покоління. І при цьому вартість хостинга на фінському сервері — така ж, як на українському. 

Впровадили IPv6 та додаткові послуги для віртуальних та фізичних серверів

Ми оновили лінійку тарифів для VPS, завдяки чому клієнти можуть отримати більше дискового простору. Тепер на віртуальних серверах є диски об’ємом 250 та 400 гігабайтів.

Користувачі всіх типів серверів можуть замовити додаткові IP-адреси та послуги адміністрування і моніторингу навантаження сервера. 

Можна обрати один із двох пакетів:

  1. Моніторинг сервера та моніторинг навантаження сервера;

  2. Моніторинг сервера та адміністрування (включає в себе можливості попереднього пакета + три години роботи адміністратора на місяць). 

Віднедавна для клієнтів уже доступна опція підключення за новою версією інтернет-протоколу IPv6.

Можливість активації всіх послуг є в панелі клієнта, також ви можете звернутися за допомогою до техпідтримки

Запустили модуль Google PageSpeed для оптимізації швидкості завантаження сайтів

Швидкість відгуку сайту — дуже важливий показник для його успішної роботи. Тому ми додали модуль Google PageSpeed до всіх хостингових серверів. Його можна підключити абсолютно безкоштовно! 

Цей модуль вміє стискати зображення, продовжувати час життя кешу, видаляти зайве з файлів HTML, CSS та Javascript та багато чого іншого. Ваші сайти літатимуть, наче яструби!

Розширили власну мережу IP адрес 

Ми підписали угоду з Ripe та отримали офіційний статус LIR (Local Internet Registry) — локального інтернет-реєстратора з правом розподілу адресного простору. Тепер ми самостійно реєструємо нові адреси для клієнтів.

Запустили перший сервер на Марсі

Cityhost на Марсі

1 квітня 2021 року відбулася історична подія — на Марсі розпочав передачу даних сервер хостингу від Cityhost. Колеги зі SpaceX допомогли з доставкою устаткування, а безперебійний канал зв’язку забезпечила глобальна супутникова система швидкісного інтернету Starlink.

А оскільки демократичні ціни Cityhost розповсюджуються на увесь всесвіт, вартість марсіанського хостингу така ж приємна, як і в Україні.

Юлія - керівниця відділу підтримки

Оновлення в роботі техпідтримки

За 2021 рік істотно змінився та розширився склад спеціалістів техпідтримки. У команді працюють люди, яким дійсно цікаво реалізувати задачі компанії та надавати клієнтам якісні послуги. Завдяки цьому покращився загальний рівень задоволення клієнтів, запити яких супроводжуються до цілковитого вирішення питання. 

Склад техпідтримки зріс удвічі, внаслідок чого зменшилося навантаження на операторів, скоротився час відповіді на тікети, запити клієнтів стали оброблятися набагато швидше. Крім того, тепер працівники можуть займатися додатковими задачами (виконувати переміщення клієнтських сайтів, створювати інструкції та відеоінструкції, навчатися). 

Це дало змогу активно наповнювати YouTube-канал Cityhost новими відеоінструкціями для клієнтів. Якщо ви не знаєте, як налаштувати ту чи іншу функцію — просто дивіться відео. А якщо надаєте перевагу текстовим інструкціям — шукайте їх у розділі FAQ, де за цей рік також з’явилося багато нових матеріалів. 

Для того, щоб нові оператори могли швидко включитися в роботу, ми розробили власну систему самостійного навчання, де порційно підготований весь матеріал для поступового введення оператора в роботу компанії.

А для тих, хто вже працює, створили внутрішній таємний портал з інструкціями для операторів.

Наша підтримка швидка, професійна та завжди у доброму гуморі.

Олег - директор з маркетингу

Досягнення в інформаційному просторі

Ми працювали не лише над покращеннями послуг, а й продовжили освоєння інформаційного простору, щоб донести до людей свої ідеї та погляди, дати користувачам мережі більше якісної інформації з перших рук.

Почали пропагувати доступність сайтів для людей із порушеннями зору

Ми розуміємо, що веб-сайтами користується багато людей, які мають порушення зору. Тільки в Україні їх близько ста тисяч, а світовий показник вражає — майже чверть населення Землі має порушення зору.

Щоб зробити інтернет доступнішим для всіх, ми випустили рекомендації з адаптації сайтів у нашому блозі, на веб-ресурсах AIN та MC.Today

Крім того, ми готові розміщувати інклюзивні сайти безкоштовно. Якщо ваш сайт уже адаптований — зверніться до техпідтримки, щоб отримати безкоштовний хостинг. 

З січня ми почнемо роботу з адаптації власного сайту, а опісля плануємо запустити подібну послугу для клієнтів у співпраці з експертами. 

Реанімували блог

Протягом 2021 року в блозі з’явилося багато корисних статей на різноманітні теми:

  • тонкощі роботи з хостингом, серверами та доменами;

  • секрети маркетингу;

  • поради юристів щодо правових аспектів діяльності в Інтернеті;

  • інструкції з сайтобудування, оптимізації та просування;

  • огляди корисних онлайн-сервісів та багато іншого. 

Важливо, що свої матеріали ми пишемо спільно з профільними спеціалістами, тому ви можете бути впевнені у стовідсотковій достовірності фактів. 

До нашої команди приєдналася контент-маркетолог, яка професійно займається створенням цікавого контенту для блогу та партнерських публікацій на інших сайтах.

Богдана - контент-маркетолог

Найпопулярніші серед статей блогу:

Співпраця з партнерами

Ми виступили партнером у серії вебінарів від Collaborator.pro та взяли участь у щорічній онлайн-конференції Digital Marketing Trends 2021.

Співпрацювали з багатьма масштабними інформаційними ресурсами — статті наших експертів вийшли у блогах діджітал-агенцій та компаній. 

Freelancehunt:

Unisender:

PRNEWS.IO:

Дія.Бізнес:

Fondy:

AIN:

МС.Today:

VECTOR:

trendHERO:

А доки ви читатимете всі ці статті, ми вже напишемо щось новеньке і не менш цікаве. Але це вже буде у наступному 2022 році, який ми також плануємо наповнити новими звершеннями та хорошими новинами. 

Cityhost вітає вас із Новим роком та Різдвом! Ми бажаємо вам міцного зв’язку не лише в мережі, а і з вашими близькими людьми. І нехай ваші сайти будуть такими ж швидкими, як думка, а контент — унікальним, як кожна людина на Землі. 

І як же без новорічних подарунків? Ми даруємо вам знижку 30% на замовлення чи продовження хостингу та віртуальних серверів. Її можна застосувати один раз до однієї послуги. Тобто, якщо у вас підключені дві послуги, можна продовжити термін дії кожної з них зі знижкою у 30%. 

Промокод на знижку можна знайти у дописі нашого Телеграм-каналу.

З побажаннями успіхів у 2022 році

Ваш Cityhost


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: