CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google радить уникати Nofollow посилань при переміщенні по сайту

 1873
10.07.2020
article

Під час обговорень нового подкасту команда Google дала веб-майстрам чіткі рекомендації не використовувати лабораторні посилання для мігруючих сайтів. Зараз Nofollow links ще досліджуються і можуть більше нашкодити, ніж допомогти.

Мартін Сплітто звернув увагу слухачів, що посилання nofollow не деректива, а підказка і дав чітке роз'яснення різниці між двома популярними лінками: польові і лабораторні. Іноді використання лінків Nofollow може привести до негативного результату, особливо з огляду на зміни, які вносяться в них на даний момент. На думку розробників "польові посилання" більш надійні бо реально відображають рівень юзерского інтересу до сайту.

Читайте також: Facebook заявив про те, що він буде судитися.

Гаррі Іллес вважає, що переходячи з одного домену на інший потрібно уникати використання лабораторних посилань принаймні зараз. У Google впевнені, після змін посилання будуть корисні, але зараз вони тільки гальмують роботу пошуковика. Представник Корпорації Google обнадіяв слухачів перспективами: на даний момент ведеться робота відразу за трьома напрямками, але поки, не варто поспішати з неперевіреними посиланнями "Nofollow".

Читайте також: Різниця між абсолютним і відносним URL.

В кінці відеочату обговорили інструменти миттєвого визначення швидкості завантаження сторінки так звані веб-віталі. Google вивів в окреме ядро ​​сервіси по вимірюванню продуктивності сайту. Був анонсований випуск нового типу розширення для визначення швидкості завантаження сторінки, на якій ви зараз. Це дозволить збільшити продуктивність ресурсу.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і зареєструвати домен com.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: