CityHost.UA
Допомога і підтримка

Біржа копірайтингу ETXT

 7457
23.12.2019
article

Якісний контент – запорука успішного просування сайту. Про це твердять всі: SEO-оптимізатори, власники SEO-блогів, люди, які проводять онлайн-семінари. Але мало хто говорить про те, де його взяти. Звичайно, найкращий варіант – писати самому. Але що робити, коли немає такої можливості або просто бракує часу?

В такому випадку на допомогу прийде біржа копірайтингу eTXT. Вона створена якраз для цього: щоб замовники змогли знайти виконавців для написання якісного контенту.

Види завдань, які можна замовити на eTXT

Біржа eTXT дає можливість замовити:

  1. SEO-копірайтинг. В даному випадку в ТЗ надаються ключові слова, під які потрібно оптимізувати майбутній текст.
  2. Копірайтинг. Написання унікального контенту з певної кількості джерел (вказується замовником) без ключових слів.
  3. Рерайт. Написання унікального контенту з використанням інформації з наданого замовником джерела.
  4. Переклад. Створення унікального контенту на основі інформації, взятої із зарубіжних сайтів.
  5. Редагування текстів. Вичитування та виправлення помилок: пунктуаційних, орфографічних, стилістичних.

Як бачите, вибір на eTXT великий. На біржі можна придбати дійсно якісний контент, головне – знайти розумного виконавця і грамотно скласти ТЗ.

Як працювати з біржею eTXT?

Працювати з eTXT нескладно. Так, тут є певні нюанси, але в цілому все стандартно (як і на інших біржах).

Для початку потрібно пройти реєстрацію на eTXT. Процедура стандартна, але є один важливий момент – дивіться на рядок «Статус». Якщо плануєте наймати копірайтерів для створення контенту, тоді вибирайте пункт «Замовник».

Потім на вказаний e-mail прийде лист з посиланням, по якому треба перейти для активації облікового запису.

Для розміщення замовлення і пошуку виконавців потрібно поповнити рахунок. На вибір доступні різні способи: банківська карта, Webmoney, Qiwi, Яндекс.Гроші і т.д. Також враховуйте, що за кожне замовлення сервіс бере комісію 10%, яка ділиться пополам між вами і виконавцем. І якщо хочете, наприклад, замовити текст за 200 рублів, то рахунок треба поповнювати на 210 рублів (+5% зверху). Також у біржі є невеликий сервіс збір, суму якого ви побачите перед оплатою.

До речі, на eTXT можна не тільки замовляти написання текстів, але і купити готові (для внутрішньої оптимізації підійде будь-який контент – головне, щоб він був якісним). Для цього на біржі створений окремий розділ. За допомогою фільтрів тут можна швидко знайти тексти потрібної тематики або ціни, ознайомитися з ними, перевірити на відповідність вимогам і купити. Складного тут нічого немає.

А ось замовити текст на біржі копірайтингу eTXT трохи важче, тож цю процедуру розглянемо докладніше.

Читайте також: Що таке домен і як його замовити.

Як замовити текст на біржі копірайтингу eTXT: покрокова інструкція

Оформлення замовлення на написання тексту здійснюється в кілька етапів:

  1. Створіть замовлення. Зайдіть в особистий кабінет eTXT і виберіть опцію «Розмістити замовлення».
  2. У новому вікні напишіть ТЗ для виконавця, заповнивши відповідні поля: назву, тип роботи (копірайтинг, рерайт, переклад), категорію, ключові запити, терміни, рівень складності (наприклад, щоб досвідчені копірайтери могли подавати заявку, а новачки – ні) , вартість за 1000 символів. Додатково можна прикріпити файли, якщо того вимагає ситуація.
  3. Натисніть кнопку «Зберегти замовлення». При наявності потрібної на рахунку суми заявка стане видимою для всіх виконавців.
  4. Вивчіть заявки копірайтерів. Уважно дивіться профіль кожного виконавця, його рейтинг, портфоліо, відгуки. Також перевірте кількість виконаних робіт, наявність в білих та чорних списках. Довіряти виконання замовлення потрібно самому компетентному копірайтеру.
  5. Перевірте виконану роботу. Коли виконавець здасть текст – в вашому особистому кабінеті з'явиться повідомлення. Перевірте роботу на відповідність вимог по унікальності, обсягу, частотності ключових слів. Потім прочитайте текст, переконайтеся, що він написаний грамотно і без помилок.
  6. Прийміть роботу. Якщо результат влаштовує – прийміть замовлення. З вашого рахунку автоматично зніметься зазначена раніше сума, яка надійде на рахунок копірайтера.

Якщо результат не влаштовує – можна відправити текст на доопрацювання. Якщо виконавець відмовиться, можна звернутися в Арбітраж для вирішення проблеми. У більшості випадків адміністрація біржа стає на бік замовника, так що працювати з даним сервісом цілком безпечно.

Дізнайтеся також: Як створити сайт за допомогою безкоштовного конструктора сайтів.

Також можна знайти виконавця, не створюючи нове замовлення. На біржі є база авторів, яку ви можете вивчити і тим самим відібрати відповідних копірайтерів. Для економії часу скористайтеся фільтрами, щоб швидше знайти хорошого виконавця.

Вся інформація про замовлення відображається в особистому кабінеті. Тут показується:

  • кількість завдань, які очікують заявок;
  • заявки від авторів;
  • замовлення в роботі;
  • завдання, які очікують перевірки (виконавець вже здав роботу);
  • виконані замовлення.

В якості приємного бонусу пропонуються інструменти перевірки тексту біржі eTXT. Тут є як десктопна програма, яку треба встановлювати на комп'ютер, так і онлайн-сервіс.

Обидва інструменти перевіряють унікальність текстів. І справляються з цим нітрохи не гірше аналогічного сервісу Адвего. А, може, і краще, так як налаштувань тут на порядок більше.

Підсумки

Біржа eTXT – непоганий варіант для отримання якісного контенту. У неї є безліч переваг: власна система тестування авторів (щоб визначити їх грамотність), доступні ціни, безкоштовні інструменти перевірки унікальності тексту. Та й виконавців можна шукати різними способами: вручну вивчаючи базу копірайтерів чи розміщуючи замовлення.

Єдиним недоліком є ​​не зовсім зрозумілий інтерфейс. Але, розмістивши пару-трійку замовлень, ви швидко в усьому розберетеся. Особливо, якщо користуватися наведеною вище інструкцією.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах та додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що хостинг-компанія CityHost надає послуги недорогого хостингу для сайтів будь-якої складності. З технічних питань звертайтесь за допомогою онлайн чата або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: