CityHost.UA
Допомога і підтримка

Розширення тарифів хостингу та підвищення цін на послуги з 15 серпня

new

У зв’язку із суттєвим підвищенням курсу долару та євро в Україні ми змушені переглянути тарифи хостингу та ціни на послуги Cityhost, щоб й надалі надавати стабільний та зручний сервіс. Галузь хостингу та реєстрації доменних імен у значній мірі залежить від курсу іноземних валют, адже вони впливають на формування цін на комплектуючі, розміщення серверів у дата-центрах закордонних партнерів, канали зв’язку, ліцензування та багато інших факторів. 

Ми довгий час тримали ціни на рівні довоєнних, надавали безкоштовні послуги для волонтерських організацій та державних установ, знизили вартість локальних доменів в зоні UA з українською транслітерацією міст. Але реалії вносять свої корективи, і для подальшої роботи компанії ми вимушені привести ціни у відповідність до сьогоднішнього курсу іноземних валют.

Ми вирішили не просто підвищувати ціни на послуги, а й змінити тарифні плани хостингу, збільшивши їх характеристики. 

15 серпня 2022 року тарифні плани хостингу будуть розширені: збільшиться кількість виділеного дискового простору, кількість inode, інші характеристики тарифів з пропорційним підвищенням вартості в середньому на 25%. Жодних змін зі сторони клієнтів вносити не потрібно, усі квоти будуть встановлені автоматично системою. 

Також 15 серпня 2022 року буде підвищена вартість оренди серверів в Україні в середньому на 25%.

З 1 вересня 2022 року адміністратор національної доменної зони UA ТОВ «Хостмайстер» піднімає вартість українських доменів на 40%, у зв’язку з чим у цей же день Cityhost пропорційно підвищить вартість адрес із розширеннями: ua, kiev.ua, kyiv.ua, com.ua, uzhgorod.ua, uz.ua, if.ua, ivano-frankivsk.ua, poltava.ua та pl.ua. 

З 1 жовтня 2022 року підвищення цін на домени анонсував ще один з адміністраторів доменів. Приблизно на 40% збільшиться вартість реєстрації/продовження  імен в таких зонах:

Продовжити ці домени за поточною ціною можна до 30.09.2022 року.

З приємного: розпочнеться реєстрація імен в українізованій версії домену міста Миколаїв — mykolaiv.ua. Такі домени будуть працювати як дзеркальні до nikolaev.ua та mk.ua.

Докладніше про те, що таке дзеркальні домени, як вони працюють та як перейти на домен з правильною транслітерацією, читайте на нашому сайті.

Оплатити домени в більшості зон та хостинг можна наперед. Ми радимо скористатися цією можливістю до підвищення цін та продовжити послуги — так ви зможете зекономити.

Нагадуємо, що при оплаті на довший період система автоматично нараховує знижку. Оплачувати хостинг на один чи два роки значно дешевше ніж при помісячній оплаті. Додатково усі користувачі послуг Cityhost отримують накопичувальну знижку в залежності від витрат — до 15%.

Покладаємося на ваше розуміння і продовжуємо працювати!