CityHost.UA
Допомога і підтримка

Покрокова інструкція як користуватися сервісом Smmplanner

 2885
20.12.2019
article

Smmplanner – спеціалізований сервіс для просування сайту в соціальних мережах. Допомагає планувати і автоматизувати розміщення постів у групах та на особистих сторінках. Виручає в тих випадках, коли немає часу займатися просуванням самостійно, і немає можливості найняти SMM-фахівця.

Початок роботи з сервісом Smmplanner

Сервіс Smmplanner дуже простий в освоєнні, так що працювати з ним може навіть новачок. Для початку потрібно пройти реєстрацію. Процедура проста: вказуєте e-mail, пароль і приймаєте угоду користувача.

Після реєстрації система перенаправить вас в особистий кабінет Smmplanner. В якості подарунка дадуть 50 безкоштовних постів – для вивчення функціоналу і можливостей сервісу (нараховуються щомісячно).

Можна збільшити їх кількість до 100, якщо виконати 2 вимоги. Перша – вступити до спільноти VK, друга – лайкнути групу Smmplanner в Facebook. В сумі ви будете щомісяця отримувати 100 безкоштовних постів. Якщо цього мало – можна докуповувати пости за встановленими розцінками.

Важливо: Якщо у вас великий проект, рекомендуємо замовити надійний VPS сервер і забезпечити стабільну роботу сайту.

Як користуватися сервісом Smmplanner: покрокова інструкція

Тепер розглянемо, як планувати розміщення постів у соціальних мережах. Інструкція по сервісу Smmplanner дуже проста:

  1. Підключіть будь-який аккаунт з доступних соцмереж, надавши права сервісу на управління.
  2. Зайдіть на вкладку «Проекти» та натисніть кнопку «Додати проект»
  3. Вкажіть назву проекту і додайте URL-адресу сторінок, на яких потрібно публікувати пости.
  4. Перейдіть в розділ «Пости/Створити пост» і натисніть кнопку «Запланувати пост». Заповніть опис нової публікації, якщо потрібно – додайте посилання, зображення або відеофайли. Тут же є кнопка «Автоматично видалити через …». Але дана дія рівносильна однієї публікації (з рахунку зніметься 1 безкоштовний пост).
  5. Натисніть на плюс навпроти назви проекту та вкажіть дату і час публікації поста
  6. У вікні створення буде показано розклад майбутніх постів. Якщо все влаштовує – натисніть кнопку «ОК», щоб підтвердити виконання запланованих дій.

Коли настане час Х – пост буде опублікований на зазначеній сторінці в соцмережах. Ви можете зайти на неї і особисто переконатися в наявності свіжої публікації.

Читайте також: Як користуватися програмою Netpeak Spider.

Підсумки

Тепер ви знаєте, як користуватися сервісом Smmplanner. Як бачите, нічого складного тут немає. При цьому розміщувати публікації можно абсолютно безкоштовно. Для просування невеликої групи або особистої сторінки цілком достатньо і 100 безкоштовних постів в місяць. А якщо ні – завжди можна їх докупити, благо ціни у Smmplanner цілком доступні.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах і додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що хостинг-компанія CityHost надає послуги недорогого хостингу для сайтів будь-якої складності. Потрібен хостинг Україна? Замовте його у нас! З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або скористайтеся одним з номера телефону ☎️ 0800219220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: