CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новий вид реклами запустять на YouTube

 3050
24.11.2020
article

Останні дослідження показали, що серед користувачів YouTube половина вважає за краще слухати канал в фоновому режимі, не відволікаючись від основних справ. Це відкриття наштовхнуло рекламників на думку включати рекламні аудіо оголошення в розважальний та інформаційний відео-контент.

Ролики створюються тривалістю не більше 15 секунд. Кнопка "пропустити рекламу" не передбачена. Відеоряд теж передбачається, але увагу на ньому акцентуватися не будуть.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Рекламодавці можуть редагувати даний вид оголошень на свій розсуд. Для різноманітності паралельно запускаються добірки музичних творів різних тематик і жанрів, куди буде включена відповідна реклама.

Нова опція доступна в установках Google, ціна визначається за 1000 показів. Раніше в матеріалах YouTube повідомлялося про тестування нововведення. Фахівці вважають, що подібний підхід повинен підвищити споживчу лояльність до бренду.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: