CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як встановити тему в WordPress

 2397
09.09.2020
article

Ви можете налаштувати зовнішній вигляд веб-сайту відповідно до своїх потреб. Деякі функції редагування різняться в залежності від обраної теми. Однак більшість змін, доступні в кожній темі WordPress.

На зовнішній вигляд веб-сайту сильно впливає обрана вами тема WordPress. Деякі базові теми вже встановлені в WordPress. Ви можете знайти їх в розділі «Зовнішній вигляд» в адмініструванні WordPress. Щоб переглянути їх, натисніть «Зовнішній вигляд»> «Теми».

Читайте також: Як підключити Google Analytics на WordPress.

Активна тема знаходиться у верхній частині сторінки. Інші теми, встановлені, але не активні. Якщо хочете порівняти зовнішній вигляд свого веб-сайту з використанням іншої теми, це також можливо. Перемістіть курсор до певної теми. З'являться кілька функцій. Клацніть Live View, щоб перейти в нове вікно. Тут можете вибрати статтю або сторінку для відображення в новій темі. Ви також можете спробувати внести деякі зміни, щоб краще зрозуміти, як буде виглядати сторінка з використанням певної теми.

Як встановити тему

Якщо жодна з встановлених тем вам не підходить, можете вибрати іншу. Щоб встановити тему, натисніть «Додати». На сторінці, можете шукати безкоштовні теми WordPress. Ви також можете знайти їх на WordPress.org. Можна сортувати за рекомендованими, популярним, новітнім і обраним темам. Можете використовувати це поле для пошуку певної теми.

Читайте також: WordPress що це таке і з чим його їдять.

установить тему

Коли перейдете до зображення певної теми, побачите три кнопки в списку тем:

  • Подробиці і попередній перегляд - відкриває нове вікно з попереднім переглядом і подробицями теми.
  • Встановити - натисніть, щоб завантажити тему на свій сайт.
  • Попередній перегляд - Перегляд теми.
  • Якщо знайдете вподобану тему в списку тем WordPress, наведіть на неї курсор. З'явиться кнопка «Встановити». Тему можна встановити, натиснувши цю кнопку.
  • Активація нової теми WordPress.

Щоб активувати обрану тему зі списку встановлених, натисніть кнопку «Активувати», яка з'являється при наведенні курсору на зображення попереднього перегляду цієї теми. Інший спосіб - клацнути зображення теми, щоб перейти в вікно «Відомості про тему». Ви знайдете кнопку «Активувати» внизу.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS Windows сервер і купити домен info ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: