CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google розвіяв SEOміф про швидкість сайту

 1990
03.08.2020
article

Насправді в черговій зустрічі з веб-майстрами беззмінний експерт Мартін Спліт пояснив чому потрібно впритул зайнятися швидкістю завантаження сторінок і розвіяв всілякі страшилки сеошників. Познайомимося зі звітом ближче.

Перелік помилок

  1. Швидкість-не завжди якість. Якщо сторінка швидко завантажується, це не гарантує її більш високий рейтинг перед платформою з дійсно якісним контентом.
  2. Тим не менше потрібно піклуватися про швидкість завантаження так само. Очікування стомлює і призводить до втрати інтересу до сайту.
  3. Потрібно врахувати, що інтернет не має меж. Якщо ви хочете охопити більшу область користувачів, подбайте про те, що б і при слабкому сигналі ваш матеріал був доступний.
  4. Розмір має значення. Чим менше сторінка, тим швидше вона завантажитися. Оптимальним вважається обсяг до 500 КВ.
  5. Підвищуючи швидкість, потрібно пам'ятати про дрібниці: розмір зображень і вибір "ледачого" і "відкладеного" завантаження. Просто проаналізуйте всі за і проти.
  6. Деякі звіти можуть призвести до неправильних висновків. Не дійте наосліп, пробуйте, аналізуйте і вибирайте правильно. Читайте також: Як користуватися сервісом Адвего.
  7. "Ідіть в народ". Вся наша робота спрямована на Користувача, але далеко не у всіх є просунуті смартфони з якісним ПО. Важливо перевірити як ваша дивовижна програма буде працювати на самому крутому і дорогому андроїд і на найстарішому і дешевому.
  8. Новомодний прискорювач сторінок AMP- не панацея. Звичайно, копіювання спеціальні хештегів і тегів допоможе просунути сторінку в ранжируванні, але не гарантує повний і безповоротній успіх.
  9. "Світ пізнається в порівнянні". Конкуруйте з більш повільним сторінками. Якщо ви будете швидше за конкурентів, вашу сторінку ранжуватимуть вище. Але ... не забувайте про попередні вісім порад.

Отже, Google як завжди підтримав розробників, розбивши їх страхи в дрібний пил. Залишайтеся з нами і стежте за новинами. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: