CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як підвищити продуктивність блогів

 2257
17.09.2020
article

Блогінг дійсно є правильним вибором для отримання гідного доходу від роботи в Інтернеті. Якщо людина дійсно хоче зробити кар'єру зі своєї професії блогера, їй потрібно залишатися досить продуктивною. Брак продуктивності може привести до негативного впливу на його кар'єру в блозі.

Продуктивність і активність не повинні означати одне і те ж. Людина може бути активною в своєму блозі протягом всього дня, але ефект, на який впливають ці дії, буде мати величезне значення. По суті, публікація від 1 до 2 якісних повідомлень в день буде краще покращувати продуктивність, ніж написання від 4 до 5 з низькою якістю. Отже, як підвищити продуктивність?

Записати свої завдання

Підготовка списку завдань - це те, що повинно творити чудеса для підвищення продуктивності. Варто записувати всі завдання, які необхідно виконати. Це може бути кращим варіантом, щоб залишатися організованим. Початок з найважливішою завдання повинно допомогти людині підвищити рівень продуктивності. Як вибрати програму «Список завдань» яка допоможе значно полегшити процес? Можна вибрати програми, такі як EverNote або Trello.

Читайте також: Що таке плагін WordPress і як його встановити.

Вибір робочого місця

Зручне робоче місце - це те, що шукає будь-який професіонал. Це повинно ставитися і до блогерів. Потрібно вибрати належне робоче місце, яке допоможе підвищити рівень продуктивності. Ведення блогу передбачає роботу на комп'ютері або ноутбуці протягом декількох годин. Ось чому робоче місце повинно бути максимально комфортним. Це включає в себе зручне крісло, стіл з правильними розмірами і хороше освітлення, ось деякі особливості, на які необхідно звернути увагу. Деякі інші важливі вимоги можуть бути комп'ютер / ноутбук з хорошою системою, високошвидкісний Інтернет і блокнот. Підвищена продуктивність також можлива, якщо людина не буде відволікатися під час роботи.

Читайте також: Як створити бізнес сторінку в Facebook.

Практика робить людину ідеальним

Так, практика - це те, що найбільше необхідно людині. Буде добре, якщо людина візьме за правило писати від 500 до 1000 слів щодня. Це не обов'язково означає контент, призначений для блогу. Можна писати на будь-які інші теми. Деякі підтримують два блога: особистий і професійний. Так що можна писати для обох по черзі, так як обидва вимагають абсолютно різних стилів письма. Навіть якщо нічого писати в своєму блозі, можна просто відкрити текстовий редактор і писати на будь-яку тему, яка цікава. Ця техніка може допомогти зберегти інтерес до листа. Потрібно практикуватися щодня, щоб поліпшити свої здібності.

Досить виспатися

Сон - це те, що дає енергію. Не потрібно намагатися працювати більше, ніж це можливо. Щоб бути продуктивним, потрібно бути активним протягом дня. Це можливо, тільки якщо людина повна сил і енергії.

Читайте також: Як правильно використовувати категорії і теги в WordPress.

Кілька порад, які допоможуть бути продуктивним: лягати спати в один і той же час щоночі; читати перед сном - це допоможе швидше заснути; зменшити споживання кави або чаю, так як це може перешкодити сну; не займатися спортом перед сном. Турбота про своє тіло - це те, що повинно бути головним пріоритетом. Якщо людина буде здоровою, то буде досить продуктивною.

Використовувати плагіни

Той, хто займається блогінг, в ідеалі використовує WordPress. Якщо людина використовує WordPress, вона може покластися на безліч практичних плагінів, які поставляються з даною платформою. Це допоможе заощадити час на непотрібну роботу над адміністративними завданнями.

Є кілька хороших плагінів, які легко автоматизують завдання. Akismet, наприклад, може допомогти відфільтрувати спам-коментарі самостійно. Іншим корисним плагіном може бути Document Importer. Це може бути корисно, якщо у людини є схильність створювати контент в Word або Google Doc. Просто потрібно створити свій контент з будь-яким видом форматування, а потім використовувати плагін, щоб імпортувати його в WordPress без втрати форматування.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS Windows сервер і купити домен ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: