CityHost.UA
Допомога і підтримка

Особливості створення сайту на Wordpress

 2762
16.09.2020
article

Безкоштовне використання CMS системи Wordpress в комерційних та особистих цілях дозволило зробити цей движок одним з найпопулярніших в світі. Більшість сайтів, які використовують CMS, зупинили свій вибір саме на ньому. Можливості Wordpress дозволяють створити проект в інтернеті під будь-яке призначення - від особистого блогу до професійного інтернет-магазину.

Особливості створення сайту на Wordpress

Функціонал движка має безліч різних налаштувань технічних складових сайту і зовнішнього вигляду. Для роботи з CMS системою не потрібно особливих знань, так як движок логічно зрозумілий навіть починаючому користувачеві.

Розробка сайту на цьому движку вигідна тим, що CMS система постійно оновлюється. Це гарантує безпеку движка від злому і різних вірусів. Для установки движка потрібно підготувати доменне ім'я і підключити його до хостингу.

Читайте також: Як створити бізнес сторінку в Facebook.

Більшість провайдерів хостингу дозволяють встановити движок Wordpress безпосередньо з панелі управління. Базова версія Wordpress буде встановлена ​​всього за кілька хвилин. Професійна настройка движка дозволить отримати користувачу весь необхідний функціонал для успішного просування бізнесу в інтернеті.

Для настройки зовнішнього вигляду сайту необхідно встановити шаблон. Його можна вибрати в безкоштовному каталозі на офіційному сайті Wordpress або замовити за індивідуальним проектом. В каталозі всі шаблони проходять перевірку безпеки, отримують рейтинг популярності.

Читайте також: Що таке плагін WordPress і як його встановити.

Професіонал зобов'язаний налаштувати сайт, повністю перевірити його на відповідність всім технічним складовим, встановити шаблон зовнішнього вигляду. Для повноцінного функціонування ресурсу належить встановити необхідні плагіни, завдяки яким на сайті можна реалізувати безліч різних функцій.

Розширення дозволяють приймати оплату на сайті, налагоджувати спілкування з користувачами в режимі реального часу, підключити скрипти, реалізувати перегляд галерей, налаштувати інтеграцію з іншими сервісами. У базовий пакет плагінів до обов'язкової установки відносять розширення, що забезпечують безпеку сайту, захист від спаму, оптимізацію проекту в пошукових системах.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Налаштування автоматичного резервного копіювання файлів сайту і бази даних дозволять відновити попередню версію проекту. Така необхідність може виникнути в разі виявлення вірусів, злому або випадкового видалення частини інформації.

Модулі по боротьбі зі спамом не дозволять проникнути сміттєвій інформації через форми коментування. Система зможе розпізнати такі повідомлення і заборонити до публікації.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний хостинг для Wordpress і купити домен info ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: