CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як збільшити відвідуваність сайту з мобільних пристроїв?

 3642
17.09.2020
article

Збільшення відвідуваності веб-сайту, а також збільшення кількості запитів з мобільних пристроїв - справжня проблема для власника веб-сайту. Завдання хоч і не просте, але насправді складається з декількох кроків, в ході яких використовуються перевірені прийоми і маркетингові рішення. Де можна знайти інформацію про цю проблему? Як швидко і ефективно збільшити відвідуваність сайту з мобільних пристроїв? Про все це читайте у статті нижче!

Створення сторінки в WordPress

WordPress відіграє дуже важливу роль у створенні веб-сайту і SEO. Перевагою цього рішення є перш за все велика кількість доступних плагінів і зрозумілий інтерфейс. Все це дозволяє створити цікавий, приємний і, перш за все, зручний сайт. Називаючи категорії в блозі, а також створюючи нові статті та вибираючи правильні фрази, ви можете досягати все більш високих позицій в пошуковій системі.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Трафік на сайтах і мобільних пристроях

При розробці і створенні веб-сайту в першу чергу слід враховувати мобільних користувачів. Навіщо? Що ж, саме вони сьогодні становлять найбільшу кількість відвідувачів сайту. Ось чому при розробці веб-сайту важливо створювати правильні елементи і можливості.

Але це ще не все, тому що сама структура сайту теж грає велику роль. Наприклад, кнопка контакту, можливість відправити електронний лист або номер телефону повинні бути на кожній підсторінку. У такій ситуації у користувача дуже короткий шлях від входу на веб-сайт до встановлення контакту і отримання необхідної інформації.

Що можна зробити, щоб підняти сторінку в результатах мобільного пошуку?

Багато власників веб-сайтів напевно задаються питанням: як підняти веб-сайт в результатах мобільного пошуку. Кожен хоче, щоб його веб-сайт займав найвищі позиції в мережі. Отже, варто виділити найважливіші фактори, а також представити актуальні і діючі прийоми. Перший - метод трьох клацань мишею.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Ну, це відноситься до вищезгаданого шляху користувача від входу на сайт до встановлення контакту. Чим коротше, тим краще. Ще одне цікаве рішення - використання мобільного контактної планки. Це спеціальний скрипт, завданням якого є відображення номера телефону, електронної пошти або кнопки месенджера на мобільному пристрої. Відповідна кнопка або значок завжди відображаються в нижній частині екрана. Кількість конверсій після використання цієї опції значно збільшується за короткий час.

Що ще?

Якість контенту, представленого на сайті, має велике значення для позиції сайту в пошуковій системі. Зв'язування також відіграє величезну роль. Тому важливо отримувати цінні посилання.

Іноді варто довірити таку задачу фахівцям, які володіють великими знаннями і досвідом в даній сфері. Для підвищення позиції веб-сайту в мобільній пошуковій системі надзвичайно важливо спланувати правильну стратегію для веб-сайту. Відповідна реклама, контент-маркетинг і реалізація перевірених заходів дозволять вам добитися кращого положення і успіху.

>Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний хостинг для Wordpress і купити домен info ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: