CityHost.UA
Допомога і підтримка

Посилення вимог від Google Ads

 2273
27.11.2020
article

З наступного року робота рекламодавців в мережі ускладнюється. З метою підвищення рівня безпеки клієнтів і прозорості бізнесу, з кінця січня 2021 до облікових записів рекламодавців будуть застосовані нові вимоги. Про них можна почитати в політиках Google.

Починаючи з 25 числа всі акаунти, які не пройшли перевірку, будуть відключені. Заходи передстороги торкнуться всіх країн без винятку. Про це було повідомлено в Google довідці в листопаді 2020. Приводом для зупинки облікового запису може стати підозра в непрозорості моделі бізнесу. Перевірці підлягають всі ділові оперції за останній час. При виявленні можливої ​​загрози безпеці фінансовому або фізичному добробуту користувача, карта рекламодавця заблокується.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Для відновлення роботи, власникам облікового запису необхідно заповнити спеціальну форму. Корпорація проведе нову перевірку на відповідність політиці захисту прав споживачів. Тільки після успішного проходження процедури доступ і робота рекламної платформи можуть бути відновлені.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: