CityHost.UA
Допомога і підтримка

Рекомендації від TikTok, як залишатися в тренді

 2595
24.06.2020
article

TikTok- короткі різноманітно-популярні відео на всілякі теми. Чому вони цікаві і які відео потрапляють в топ? Канал ррокрив секрет: читайте тут, як стати крутим тіктокером. Ви боїтесь неякісних рекомендацій? Тоді обов’язково прочитайте цей пост. Ми розкажемо, як не стати заручником неадекватних порад і персоналіззувати свою лєнту.

“Флаги”, які використовують при обранні підказок

В чому полягає принцип вибору TikTok, що показувати користувачу, а що приховати? Тут важлива “залученість” юзера. Додаток аналізує ваші інтереси- теми, що ви найчастіше коментуєтеабо де ви залишаєте відгуки у вигляді “лайков”. У вивпадку великої кількості відмітокпід відео з танцями, в першу чергу будуть зустрічатися такі роліки вам в аккаунті.

Читайте також: Різниця між абсолютним і відносним URL.

Однак ці моменти не єдиний параметр аналізу. Програма також перевіряє відео: хештеги, звучання, як прописано і т.д., а також сам гаджет, з якого зайшли в TikTok і нюанси вашого профілю. Але це не стає вирішальним фактором при виборі програмою що демонструвати, отже користувач не сигналізує про їх пріоритетність. У випадку, якщо кліп не додивилися до кінця і вимкнули, він буде відмічений, як нецікавий контент і зникне з показу.

Слабкі ланки

Робота TikTok налагоджена на максимально довге утримання уваги відвідувачів, хоча не проходить і без складнощів. Алгоритм може неадекватно робити відбір отбор, в результаті демонструється все більше кліпів з одинаковою тематикою, створюється так званий “пузир фільтра”. Програмісти намагаються відкоригувати цю проблему.

В додатку передбачені обмеження на ограничения на “невідповідні відео”: алкоголь, мед-процедури, тютюнові вироби і наркотичні препарати. Це зроблено, аби прибрати інформаційний вплив на недосвідчену аудиторію. Якщо у вас лишилися запитання відносно роботи рекомендацій, читайте блог компанії.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і домен com.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: