CityHost.UA
Допомога і підтримка

Коливання сайту в пошуковій видачі займають близько року

 2214
23.06.2020
article

На черговому відео-чату співробітник Компанії Джон Мюллер пояснив: перший рік будь-який новий ресурс потерпає від постійних змін при ранжуванні. Ще він відмітив, що це абсолютно нормально. Для системи пошука потрібний час, аби визначити, як розподілити ресурс. За цей період можуть відбутися значні зміни в пошукових рейтингах.

Це абсолютно природній процес, і він не пов’язаний з некоректною роботою або помилками

Цією проблемою зацікавився володар веб-сторінки, якій вже 8 місяців. Спочатку все йшло гарно: ранжування було абсолютно без проблем і рейтинг був достатньо високим, але в останній місяць почали виникати складнощі, можливо через SEO-атаку. Результатом зовнішнього впливу стал те, що пошук онлайн-сервіса почав видавати біля 1500 зсилок-спамів, що значно знизило рейтинг. У пдсумку він взагалі зник з пошуковика. Веб-майстер спитав, як виправити цю помилку.

Читайте також: Джон Мюллер про алгоритм BERT.

Мюллер підкреслив, що історія цієї площадки ще надто молода в зрівняннні з іншим інтернетом. До року -це строк, кли алгоритми Google намагаються з’ясувати місце данного ресурсу серед решти. Вони пристосовуються до всього нового достатньо довго, аби потім коректно розмістити певний сайт в противагу іншому контенту в мережі. Через рік ця ситуація вирівняється і він знов буде доступнийй користувачам.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і домен com.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: