CityHost.UA
Допомога і підтримка

Чому WordPress це хороший вибір для веб-сайту?

 2409
09.09.2020
article

Думаєте замовити сайт для своєї компанії? Ви бачите, що конкуренція розвивається, і хочете її наздогнати? Сучасні веб-сайти - це більше, ніж просто візитки з контактною формою і декількома підсторінками. Сьогодні мобільні сайти - це основний інструмент продажів, канал комунікації і вихід в світ для будь-якої компанії, яка серйозно ставиться до свого розвитку. Щоб швидко реагувати на мінливі потреби ринку і клієнтів, веб-сайти повинні бути керованими і гнучкими. Тут починається важка робота команди людей, відповідальних за веб-дизайн. Вони повинні вирішити, на якій технології він буде побудований. У багатьох випадках приймається спільне рішення про створення сайтів за допомогою програмного забезпечення WordPress.

WordPress - не тільки для блогів

Перші кілька років WordPress був виключно платформою для ведення блогів. Це швидко почало змінюватися, оскільки все більше і більше людей відкривали величезний потенціал, прихований в цьому рішенні. Спільнота користувачів росла з кожним місяцем. Серед них були розробники, програмісти і графічні дизайнери, які разом працювали над поліпшенням WordPress і перетворенням його в інструмент, що дозволяє створювати повноцінні веб-сайти компаній. Особливо, якщо обраний якісний хостинг для WordPress сайтів. Сьогодні WP є найбільш популярним скриптом з CMS, з простою установкою і можливістю швидко, і легко змінювати зовнішній вигляд. WP - це безкоштовна технологія, яку можна використовувати для створення комерційних і приватних веб-сайтів.

Читайте також: Як підключити Google Analytics на WordPress.

Переваги сайту на WordPress:

  • Проста установка WordPress - просто скопіюйте файли на сервер і завершите трьохетапну установку. WordPress готовий до роботи.
  • Вбудована CMS - управління сайтом ще ніколи не було таким простим. Зміна контенту, додавання нових сторінок, публікація фотографій. Все це можна зробити на рівні веб-браузера, використовуючи просту у використанні CMS для управління контентом.
  • Мобільні веб-сайти - веб-сайти WP можна легко змінити, використовуючи один з тисяч безкоштовних або платних шаблонів. Все більша кількість з них також підтримує адаптивну технологію, яка є стандартом, встановленим Google, що впливає на позиціонування веб-сайтів.
  • Низька вартість - створення веб-сайту зі спеціальною CMS обходиться дуже дорого. Для більшості клієнтів WP покриває всі поточні і майбутні потреби їх веб-сайтів, будучи при цьому безкоштовним і простим у використанні інструментом.
  • Безпека - Регулярні оновлення WP роблять його однією з найбезпечніших платформ для розробки веб-сайтів. Багатомовна технічна підтримка, великі спільноти користувачів і величезна кількість надбудов і плагінів для поліпшення роботи сайту. Все це робить Word Press ще більш привабливим і робить його відмінним вибором при розробці веб-сайтів.

Тонкий контент. дублювання контенту

Позиціонування веб-сайтів - один з найважливіших кроків на шляху до успіху веб-сайту. Ця тема настільки широка, що про неї можна писати нескінченно. Однак сьогодні ми розглянемо два особливо важливих питання, які мають велике значення для будь-якого типу веб-сайтів. Незалежно від того, чи займаєтеся ви SEO-оптимізацією для інтернет-магазинів або веб-сайту невеликої компанії, ви повинні бути знайомі з цими двома концепціями.

Читайте також: Як дізнатися ключові слова чужого сайту.

Що таке тонке зміст?

Під тонким змістом слід розуміти тексти дуже низької якості. Краще порівняти їх з кренделі або дійсно поганими текстами на бекенда. Розміщення таких текстів на цільовій сторінці, якої поділяться з вашими користувачами, може мати безліч неприємних наслідків. В основному це пов'язано з зображеннями, але також впливає на позицію в пошуковій системі. Алгоритми Google стають все більш просунутими, завдяки чому вони можуть легко виявляти лінгвістичні та стилістичні помилки. Вони, в свою чергу, знижують загальний рейтинг сайту, знижуючи його позиції в рейтингах.

Погане утримання контенту також відлякує користувачів. У тих, хто відвідує сайт все рідше і рідше, його популярність падає, що також позначиться на позиціях в пошукових системах. Якщо у вашого сайту можуть бути схожі проблеми, допоможе SEO-оптимізація, зокрема переписування текстів. Варто подбати про нові редагуванні тексти, особливо в разі інтернет-магазинів, де кожниц опис товару має бути унікальним і добре описаним.

Дублювання або копіювання контенту

Ще одна проблема, особливо якщо мова йде про позиціонування інтернет-магазинів, - це дублювання контенту. Описи продуктів, надані дистриб'юторами, які з'являються в десятках інших інтернет-магазинів, не допомагають вам зайняти високі позиції в Google. Чим частіше в мережі з'являється копія тексту, тим гірше оцінюються сторінки, на яких він з'явився. Слід запам'ятати одну, але дуже важливу річ: дубльований контент може з'являтися навіть на сторінках однієї і тієї ж компанії. Коли? Наприклад, якщо ми не перенаправляємо на сторінку з WWW в адресі без WWW. Google розглядає адресу з www і без нього як дві окремі сторінки, навіть якщо вони можуть вести до одних і тих же файлів на сервері. Помилка, хоча і вважається шкільної помилкою, як і раніше дуже часто відбувається і може мати серйозні наслідки з точки зору впливу позиціонування веб-сайтів та інтернет-магазинів.

Читайте також: WordPress що це таке і з чим його їдять.

Що ми можемо зробити?
  • Налаштуйте 301 редирект зі сторінки без www на www або навпаки.
  • Створіть файл robots.txt і вкажіть в ньому сторінки, які можна і не можна індексувати
  • Проведіть аудит сайту. Комплексна SEO-оптимізація може допомогти усунути багато схожі проблеми, про які ми, можливо, не підозрювали досі, і які могли сильно стримувати вплив позиціонування.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS Windows сервер і купити домен info ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: